Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#241175 kelvin Előzmény: #241151

Akkor nem is volt elég nagy ha már nem tudod!

A nagyok mindig mély nyomot hagynak :-D

hülye kérdés lesz: hol z…

#241174 Alex74

hülye kérdés lesz: hol zártunk?

Erste szerint 24200-őn, darius szerint 24100-en, a könyv alapján is ezt láttam (később értem vissza, nem voltam az utolsó 1 órában)

nem értem

#241170 banyaiz Előzmény: #241163

de ez mindenkit utolér, pozitól függetleníteni magad elég nehéz.

földön fekvőbe ne rúgj.

Mindenki tévedhet, meg ki tudja lehet pénteken itt anyázunk, hogy megint megvették esést.

#241167 Amatoregy Előzmény: #241163

Hagy osszak meg veled két száraz statisztikai adatot:

Majdnem egyszerre regisztráltatok.

A te hozzászólásaid száma 57, az övé 7552.

Volt itt egy napi tipp (vagy valami hasonló topikja) ahol viszonylag jól eltalálta a mozgásokat.

Az viszont tény, hogy mindezt pozi nélkül tette, poziban sajnos másképpen gondolkodik.

Részemről ennyi.

Újra mondom, hogy minden…

#241165 matyesz

Újra mondom, hogy mindenki értse: VI-LÁG-BÉ-KÉT! :-)

Kérnék egy virtuális kézfogást az érintettektől és mindenki menjen aludni! :-)

#241163 Illuzio Előzmény: #241147

Pruntyi,ez nem kemény,hanem valóság.Ha elolvasod az írásait rádöbbensz,˙(nem érdeknélküli ember)

#241160 Ricsi Előzmény: #241143

Munkássága???

Először is, neki van, mert elég régóta írogat.

Másodszor is, valamelyik nap beírta (nincs kedvem megkeresni), hogy kár, hogy nem ment feljebb a hati, mert szerinte az volt a teteje, és igaza lett.

Harmadszor, ő itt egy elismert és tisztelt tag. Ha valami bajod van vele, rendezd le pü-ben, vagy maradj csöndben.

Negyedszer pedig, itt senkinek nincs munkássága, mindenki beírja, mit lát a piacban. Én nem hiszek a TA-ban, de elfogadom, ha valaki zászlót lát pl valamiben, és szerinte ez ezt+ezt jelenti.

Ötödszőr pedig, itt nem volt ez a stílus eddig megszokott, és én nem is szeretném megszokni.

Szerintem legyen béke a …

#241158 matyesz

Szerintem legyen béke a fórumon, nem az a lényeg kinek van/volt igaza, csak cseréljük a véleményeket! "Világbékét és cuki szandálokat", ahogy a szépségkirálynőjelöltek mondják manapság.

#241154 JP Előzmény: #241113

Kerikomám, rugj be emberesen, ne hagyd , hogy kárba vesszen az a pálesz! :-)

Egy egészséges hányás többet ér 6 bilagit bogyónál, meglásd! :-)

#241152 Kissherceg Előzmény: #241144

50es MAra is... érdekes lesz, sztm ha réssel lenyitunk, akkor ez még vissza lesz töltve, de kampo...

#241151 banyaiz Előzmény: #241145

:( már lehet írtam, régebben sikerült egy elkapkodott shortot olyan dax certiben megnyitni ami már elérte korlátot, de még ment kereskedés. :D Gondolhatod milyen pipa voltam pedig szépet nyertem volna , így meg bukás volt kb 10-15% már nem emlékszem. Na azóta kétszer is megnézem mire is meg hogyan mielőtt leokézom.

#241150 Csokigyáros Előzmény: #241041

Át lehet kötni hatis szerződéssel a kívánt határidőre a főbb blue chipeket...

broki átköti ált dec-re, de akár rövidebb határidőre (csak az nem likvid)..

itt fontos a herceg által említett kt... viszont az illikvid hatikban nagyobb a mozgástér.. :)

amúgy szerintem csak hatis szerződést kell kötni valamely brokicéggel... ha kell priviben tudok ajánlani szívesen megbízható és olcsó (viszonylag) brokit...