100
Akkor nem is volt elég nagy ha már nem tudod!
A nagyok mindig mély nyomot hagynak :-D
hülye kérdés lesz: hol zártunk?
Erste szerint 24200-őn, darius szerint 24100-en, a könyv alapján is ezt láttam (később értem vissza, nem voltam az utolsó 1 órában)
nem értem
de ez mindenkit utolér, pozitól függetleníteni magad elég nehéz.
földön fekvőbe ne rúgj.
Mindenki tévedhet, meg ki tudja lehet pénteken itt anyázunk, hogy megint megvették esést.
Hagy osszak meg veled két száraz statisztikai adatot:
Majdnem egyszerre regisztráltatok.
A te hozzászólásaid száma 57, az övé 7552.
Volt itt egy napi tipp (vagy valami hasonló topikja) ahol viszonylag jól eltalálta a mozgásokat.
Az viszont tény, hogy mindezt pozi nélkül tette, poziban sajnos másképpen gondolkodik.
Részemről ennyi.
Újra mondom, hogy mindenki értse: VI-LÁG-BÉ-KÉT! :-)
Kérnék egy virtuális kézfogást az érintettektől és mindenki menjen aludni! :-)
Pruntyi,ez nem kemény,hanem valóság.Ha elolvasod az írásait rádöbbensz,˙(nem érdeknélküli ember)
Munkássága???
Először is, neki van, mert elég régóta írogat.
Másodszor is, valamelyik nap beírta (nincs kedvem megkeresni), hogy kár, hogy nem ment feljebb a hati, mert szerinte az volt a teteje, és igaza lett.
Harmadszor, ő itt egy elismert és tisztelt tag. Ha valami bajod van vele, rendezd le pü-ben, vagy maradj csöndben.
Negyedszer pedig, itt senkinek nincs munkássága, mindenki beírja, mit lát a piacban. Én nem hiszek a TA-ban, de elfogadom, ha valaki zászlót lát pl valamiben, és szerinte ez ezt+ezt jelenti.
Ötödszőr pedig, itt nem volt ez a stílus eddig megszokott, és én nem is szeretném megszokni.
Szerintem legyen béke a fórumon, nem az a lényeg kinek van/volt igaza, csak cseréljük a véleményeket! "Világbékét és cuki szandálokat", ahogy a szépségkirálynőjelöltek mondják manapság.
Kerikomám, rugj be emberesen, ne hagyd , hogy kárba vesszen az a pálesz! :-)
Egy egészséges hányás többet ér 6 bilagit bogyónál, meglásd! :-)
50es MAra is... érdekes lesz, sztm ha réssel lenyitunk, akkor ez még vissza lesz töltve, de kampo...
:( már lehet írtam, régebben sikerült egy elkapkodott shortot olyan dax certiben megnyitni ami már elérte korlátot, de még ment kereskedés. :D Gondolhatod milyen pipa voltam pedig szépet nyertem volna , így meg bukás volt kb 10-15% már nem emlékszem. Na azóta kétszer is megnézem mire is meg hogyan mielőtt leokézom.
Át lehet kötni hatis szerződéssel a kívánt határidőre a főbb blue chipeket...
broki átköti ált dec-re, de akár rövidebb határidőre (csak az nem likvid)..
itt fontos a herceg által említett kt... viszont az illikvid hatikban nagyobb a mozgástér.. :)
amúgy szerintem csak hatis szerződést kell kötni valamely brokicéggel... ha kell priviben tudok ajánlani szívesen megbízható és olcsó (viszonylag) brokit...