Szerintem mindkettőben lehet valami. De én is azt mondom, hogy az arany követi a dollárt, mert dollárban van kifejezve az ára.
Szerintem mindkettőben lehet valami. De én is azt mondom, hogy az arany követi a dollárt, mert dollárban van kifejezve az ára.
nem a dollár erősödés miatt esik?
http://stooq.com/q/?s=usd_i&d=20100504&c=1m&t=c&a=lg&b=0&r=xauusd
Lyonell:
Arany azért esik, mert a válság közepén a sok ingyen pénz is oda áramlott, de a piaci szereplők kockázatvállalása határtalan ezért szinte kivétel nélkül minden insrtumentumban hatalmas tőkeáttételek leverage-k vannak. Ez okozza azt, hogy ha valami nagyon esik, minden esik. Sajnos nincs menekülő helye a pénznek. Vagy shortot nyit az ember vagy csak vár.
Ebből is kimaradtam! Pedig gondolkodtam egy shorton 1260-ról,mert nagyon lentről ment fel odáig és már érett a korrekció. Viszont most okot ad egy longra 1200-ig! :)))
Mostanra jött meg. Tudnék cifrákat mondani...
Azt hiszem, megint tanultam valamit a certikről. :)
Most akartam kérdezni. Nekem dax volt, szintén nincs még jóváírva..
Oh, ha nekem csak ennyi bajom lenne az arannyal... :)
Még mindig a certi maradványértékére várok. Csúnya mínuszban futott ki, pedig most már vaskos pluszban lehetne. Viszont mivel nem írták még jóvá, nem tudtam megjátszani ezt a szép menetet.
Szemét stoppvadászok
Profitvédőt kiverték, aztán irány észak, hogy dögölnének meg.
1149-ről longoltam 150 volt a stopp :-(
Ehhez már szólni sem tudok. A certis pénzemen persze még mindig ülnek...
Ejj ez a csillogó valami,hova szökött? Jól jönne egy short? Bár képes 1200-ig is menni.
Így utólag nekem is azt kellett volna tennem. Sajnos nem kalkuláltam a lejárattal.
Hamar zártam pluszban,mert nem volt túl biztató. :) Most megint próbálkozom.
Arra gondolsz, aminek 1140 környékén van a nyakvonala? Az még nem olyan sietős. :)
Pedig szép elegáns fordított fejvállat látok.
Én meg beragadtam a lejárt certibe és csak várom a pénzem. Mire megjön, már elmegy a vonat.
Omg!