No tetszik ez az Otépés!
Ne pisáljunk szembe a széllel, tehát vettem még!
Most 100% részvényben vagyok... Klasszikusan ilyenkor borulni szokott még egy 10-15%-ot az index.
No tetszik ez az Otépés!
Ne pisáljunk szembe a széllel, tehát vettem még!
Most 100% részvényben vagyok... Klasszikusan ilyenkor borulni szokott még egy 10-15%-ot az index.
Ez nem volt szép....erre költöd az osztalékot?
Inkább hagytad volna egy kicsit emelkedni szegény otp-t....szövetkeztél herceggel...
Már is bezúgott...
Nem volt jobb helye? :)
na vettem még egy kis OTP-t... Most jöhet lassan az 1500 pontos DJIA zuhanás napon belül...:-Ö
csak emlékeztetőül:
2010.04.29 13:33 matgab (VIP) Re: nincs cím
globális jelentőségű bejelentés:
vettem egy kis OTP-t...
2010.03.24 16:39 matgab (VIP) Re: nincs cím
most, hogy elkezdtem tönkretenni az EUR-t (lásd a múltkori beírásomat a minden eddiginél nagyobb EUR konverziómról), lezártam a shortjaim, ergo nemsokára összerohad ez az egész BUX...
mindjárt itt lesz a világvége, a tőzsdék lekonyulnak, az egek beborulnak, az országokat leminősítik, kiderül, hogy az OTP jelentés egy nagy csalás, Magyarország egy globális jövőbeni katasztrófa epicentruma, nem lesz meg a Fidesz kormánytöbbsége.
Valamint talán az egész piacról kivonja a FED a lokviditást és minden mehet a pincébe...
Ezt várom a következő két héttől, valamint járványokat, katasztófákat terrorcselekményeket és háborúkat!
Az a gondom, hogy a múltkor éppen eladott belőle egy adagot és nem állt meg...
Záróba nagyon lekötötték....
akkor aggódj, ha bővíteni kezd... csinált Ő már pánikot, 4,5éve olvasom mestert...
Most számolgatok már a TKOM is esett -10%-ot a vágás után.
Nem lesz ez egy kicsit sok?
-74 + -10%
mesterem ricsivel csinálj vmit mert ideglelésen vagyo
Trichet még nem keresett fel?
Nem olvastam róla az ECB ülésen, nem emlegette még a Matgap nevet..:)
Jogos a 2 pont az észrevételért, valóban teljesült az ígéretem, idén immár 90% hozamot érhetett el, aki faktort minden esetben megjátszotta (volna)...
Nem, nincs újabb céláram, csak azt "garantáltam", hogy 2 hét alatt esni fog 10%-ot. 4 nap alatt kipipálva- sima ügy volt, csak egy otp részvényről beszélünk, nem a kínai gazdaságról...
Aprópó, beírtam ugye azt is, amikor mindennél nagyobb összegű EUR konverziót hajtottam végre...Nos bár a HUF-hoz képest nem is, de a világ összes más devizájához képest azért megeste az EUR is bőven a 10%-ot (lassan 20%-ot)...
OTP mára elérte a 6400-at, túl is teljesítette.....újabb célárad is van esetleg?
Remélem már felfelé....a faktor teljesítette a tervet.:)
Filternek írtam a következő mondatára: "A tcom nem semmit ment ma lefelé... ". Ez téged igazolt :-)
Mondj nekem egy hati célárat plz.
Jó lenne jókor kiszállni :-)
Az év első harmada után megvizsgálom a matgab faktorom teljesítményét:
Hát azt hiszem, hogy az OTP is meg fogja kostólni a céláramat, amit hétfőn mondtam, az akkor még hihetetlennek tűnő 6400valamennyit...
A következő vételeknél: FHB-nál bejött, a TKOM bejött, Econet-nél bejött, Freesoftnál bejött, RFV-nél bejött a shortindításomnál szintén bejött a -10% (mármint a shortnál természetesen +10%),
Eladásaimat követően 10%-ot emelkedett:
a Freesoftnál, az RFV-nél...
Egyedül az ECONET eladásomat nem követte 10%-os emelkedés...
Ez pontosan 90%-os teljesen pontos előrejelzés...
A következtetés: a faktor még mindig működik, jobban , mint valaha...
"A legnagyobb mértékben a Magyar Telekom, amely 5,93 százalékos mínuszban, 666 forinton zárta a keddi kereskedést. "
Bet.hu
MTELEKOM 666 Ft. -5,93%
Szabad ilyet kérdeznem?
Milyen időtávban gondolkodol a papírok megtartása felől?
Hetek, hónapok, évek netán?
FHB-d még megvan?
A tcom nem semmit ment ma lefelé...
Nekem már megvannak a shortjaim, tartottam őket. Nem figyeltem, mennyi a célár a határidőre?