telkó mikor kezdi el venni magát, 500-nál vagy kicsit lejjebb? :)
telkó mikor kezdi el venni magát, 500-nál vagy kicsit lejjebb? :)
szép lekötés lesz, 666ra tippelek, mert viccesek a fiúk. Sok a lombard longos azért megy a pokolba először.
szerk, de valszeg 670leszl
valaki írta, itt megveszi, 10 év múlva ingyen van
ez is egy logika, bár most 75-ön én is vételen töröm a fejem
Lassan ez is olyan szado-mazo papír lesz, mint a phyl vagy a humi. :)
Tavaly, hogy megszívtuk osztalék után, egy ilyesmi esésre vártunk, akkor persze nem jött el :((
:) nélkülem.
piacok még nem is estek semmit, és ez nem egy long jel szerintem. Persze, ha amik szokásos műsorukat nyomják vagyis újra gyorsan megveszik akkor ok.
Bocs hogy itt beleszólok, de meg tudnátok mondani, hogy mit szerettek ezen a papíron? Évente egyszer, legfeljebb kétszer van benne egy föl felé huzás, a többi csupa piszmogás. Mert gondolom a következő évre szóló osztalékra még nem veszi senki, az egy év múlva lesz. Tudom , hogy lefogtok b@szni, de hajt a kíváncsiság :-)
Csusza állítólag beszáll telkóba, csak megyünk nemsokára :)
ott se, szopatni fognak, korai még letérdelni :))
Én előbb átálltam 675-re, majd én is elhalasztottam. Megvárom, mi lesz ennek az esésnek a vége.
legyen szerencséd vele, én ha már annyira nyúl voltam, hogy osztalékszelvénnyel ilyen áron nem kellett pfff. :D, akkor most sem kell ennyiért.
Én vételeket elhalasztottam.
Ha több naposon nézed, látszik a vágás.
Nekem meg adtak ezek..
az szép, nekem fogalmam sincs. Ellenben telekom mai viselkedése meredek, úgy látszik kicsik kirázása lesz a történet