csináltaM EGY TŐZSDESZÓTÁRAT, /MÁSOLTAM/ DE ETTŐL FÜGGETLENÜL GŐZÖM SINCS, HOGY MI AZ AZ srv ÉS A GOogle sem dob ki semmi használhatót!
csináltaM EGY TŐZSDESZÓTÁRAT, /MÁSOLTAM/ DE ETTŐL FÜGGETLENÜL GŐZÖM SINCS, HOGY MI AZ AZ srv ÉS A GOogle sem dob ki semmi használhatót!
Ezek szerint nem!
Megkaptam 681-en!, most pihi! Azért erre én sem számítottam ma! :)
értem. lehet jó is ki tudja ebben a csapkodásban, csak azt nem látom, hogy amikor osztalékkal nem bírt 800-al akkor szelvényvágás után mi lehet benne olyan vonzó, meddig várnátok.
Igaz van ez az srv program, azt nem tudom mikor indítják.
nem vettem sokat, ha lemegy 600-ig azt is túlélem. Többet nem veszek, de babonából megtartom, igazából hati fedezet lenne
hát srácok nagyon bátrak vagytok, a piacokon jön egy korrekció ezt is ütni fogják, messze még a következő osztalék.
Persze ha nem jön komolyabb kori akkor jó ötlet.
A hati topikban írtak miatt ezt nem is szándékozom bukóban dobni, majd veszek hozzá még lejjebbről, az a tervem
Látom mindenki vett lassan én is sorba állok, megint.
Érdekes, hogy ezt ütik most a legjobban mióta esik a Bux, még hogy defenzív a telkó, egy lóf...t.
Egon sokáig emlegette a 600-at.....
Amit ma látom ismét belevett az elemzésbe.
Matgab :-)
Egy páran lehet becsődölnek, na de az állam?! Max jön az IMF, "főnöknek" :-)
gyerekek, tudjátok mit áraznak éppen szerintem: államcsőd 2.0
minden nap reggelén meg kellett volna shortolni, amióta csak megvettem...
Hosszútávra vettem, akármeddig. Ha az osztalékot nézem, akkor 10 év alatt kitermeli magát, akármennyi is lesz a papír ára akkor.. :-) (persze ha marad az osztalék..)
Mondjuk azt nem értem, miért esik ennyire folyamatosan. A futik is a tegnapi pluszhoz képest csak a feléig vannak mínuszban.