elvben már a www.stocklanfyard.hu -t meghivva is mennie kell, nem csak a stocklandyard.hu-n
elvben már a www.stocklanfyard.hu -t meghivva is mennie kell, nem csak a stocklandyard.hu-n
Nálam is működik a dolog és a grafikon rajzoló funkciót még nem is láttam . Nagyon jó !
klikkelj erre:
Powered by GFT & STOCKLANDYard,
Majd jelenkezz be újra, nekem ezek után menni szokott.
Először ez látszik: Türelem...
majd 5-6 sec múlva: Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!
Mint már írtam is, ez csak a Firefox-ban van így. Kb 2 hete ment itt is, aztán akadozott, majd most már az van amit már lassan (n+1)- szer írtam! :-)
nekem mobil netnél nagyon lassan tölt be chrome alatt, de ettől függetlenül megy. Hány percig vársz adatokra? Nem tudom mi lehet a gond:S
"accept cookies és "send referrer" a stocklandyard.hu-ra engedélyezve van a böngésződben?" Igen! Semmi nem változott.
Az IE 8 -al nekem is megy !
"Eszközök/előzmények törlése megoldotta. (Ff) " Nálam nem ! :-((
Nálam sem ment már második napja.
Eszközök/előzmények törlése megoldotta. (Ff)
accept cookies és "send referrer" a stocklandyard.hu-ra engedélyezve van a böngésződben?
Opera 10.51-el, alap beállításokkal megy (illetve a fenti dolgokat engedélyezve, a többi beállítás alapállapotban)
Sajnos firefox-ban bővebben segíteni nem tudok..
Szia Herceg!
Az esetleg segít a probléma okának felderítésére?-, hogy:
"Frissítve: 2010.04.27 10:52:50" azaz a realtime időt jól kiírja, csak adatot nem tölt le.
"Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!"
hmm nekem 3.5.9 van azzal megy. Lehet, hogy új a böngésződben pár dolog és mivel 2hónapos fejlesztés van fent, ezért nem kompatibilis talán, de nem hiszem, mert js és flashnek nem kéne gondot okoznia. szóval nem értem részemről a gondod:S
No, úgy látszik "elkiabáltam" hogy jó. Azaz "félig" jó mert az IE-ben megy a Firefox 3.6.3 -ban nem megy. Inditottam csökkentett módban, majd mindent az alaphelyzetbe állítottam, sőt újra ráeresztettem az installt is semmi nem hozta elő. Megint ez írja: Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!
Tudna segíteni valaki, hogy miért nem megy? Köszönném!
Szeretném, ha a Firefox-ban is láthatnám.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
A java, illetve flasplayer- update-oltam, de először a win installerért sikoltozott. Miután ezeket sorban elvégeztemm ujraindítás után a Firefox még mindig nem hozta, de ai IE igen. Bezárva a Firefoxot, majd újraindítva, újra bejelentkezve és itt is ELINDULT!
Ezt most azért részleteztem ennyire, hogy ha szükséges, mások is "okuljanak" belőle.
zeeh_ : Te meg a nagy okosságodat tartsd meg magadnak!!!
Ne vegyük senki fejét, mindenhol lehet gond. Modellezni kutya sem tud 4 millió kliensbeállítást.
Ezért mondtam általánosságban, hogy java, illetve flasplayer 9.valahány kell.
A lassú netre sem fognám, mert 1 mbites, iszonyat-borzalom wireless szolgáltásnál is kipróbáltam és megy.
Majd 1x jól belépek remote vkihez, aztán kiderítjük :)