Regisztráció Elfelejtett jelszó

Realtime adatok, köszönetnyilvánítás

elvben már a www.stockla…

#239735 izolta

elvben már a www.stocklanfyard.hu -t meghivva is mennie kell, nem csak a stocklandyard.hu-n

Re: nincs cím

#239733 syscrash Előzmény: #236328

Nálam is működik a dolog és a grafikon rajzoló funkciót még nem is láttam . Nagyon jó !

#236112 hjhj47 Előzmény: #236085

Először ez látszik: Türelem...

majd 5-6 sec múlva: Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!

Mint már írtam is, ez csak a Firefox-ban van így. Kb 2 hete ment itt is, aztán akadozott, majd most már az van amit már lassan (n+1)- szer írtam! :-)

#236085 Kissherceg Előzmény: #236081

nekem mobil netnél nagyon lassan tölt be chrome alatt, de ettől függetlenül megy. Hány percig vársz adatokra? Nem tudom mi lehet a gond:S

#236081 hjhj47 Előzmény: #235596

"accept cookies és "send referrer" a stocklandyard.hu-ra engedélyezve van a böngésződben?" Igen! Semmi nem változott.

Az IE 8 -al nekem is megy !

#235627 Rowan Előzmény: #235590

Nálam sem ment már második napja.

Eszközök/előzmények törlése megoldotta. (Ff)

#235596 learn Előzmény: #235590

accept cookies és "send referrer" a stocklandyard.hu-ra engedélyezve van a böngésződben?

Opera 10.51-el, alap beállításokkal megy (illetve a fenti dolgokat engedélyezve, a többi beállítás alapállapotban)

Sajnos firefox-ban bővebben segíteni nem tudok..

#235590 hjhj47 Előzmény: #235223

Szia Herceg!

Az esetleg segít a probléma okának felderítésére?-, hogy:

"Frissítve: 2010.04.27 10:52:50" azaz a realtime időt jól kiírja, csak adatot nem tölt le.

"Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!"

#235223 Kissherceg Előzmény: #235163

hmm nekem 3.5.9 van azzal megy. Lehet, hogy új a böngésződben pár dolog és mivel 2hónapos fejlesztés van fent, ezért nem kompatibilis talán, de nem hiszem, mert js és flashnek nem kéne gondot okoznia. szóval nem értem részemről a gondod:S

#235163 hjhj47 Előzmény: #228729

No, úgy látszik "elkiabáltam" hogy jó. Azaz "félig" jó mert az IE-ben megy a Firefox 3.6.3 -ban nem megy. Inditottam csökkentett módban, majd mindent az alaphelyzetbe állítottam, sőt újra ráeresztettem az installt is semmi nem hozta elő. Megint ez írja: Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!

Tudna segíteni valaki, hogy miért nem megy? Köszönném!

Szeretném, ha a Firefox-ban is láthatnám.

#228729 hjhj47 Előzmény: #227699

Köszönöm a segítő hozzászólásokat!

A java, illetve flasplayer- update-oltam, de először a win installerért sikoltozott. Miután ezeket sorban elvégeztemm ujraindítás után a Firefox még mindig nem hozta, de ai IE igen. Bezárva a Firefoxot, majd újraindítva, újra bejelentkezve és itt is ELINDULT!

Ezt most azért részleteztem ennyire, hogy ha szükséges, mások is "okuljanak" belőle.

zeeh_ : Te meg a nagy okosságodat tartsd meg magadnak!!!

Ne vegyük senki fejét, m…

#227699 izolta

Ne vegyük senki fejét, mindenhol lehet gond. Modellezni kutya sem tud 4 millió kliensbeállítást.

Ezért mondtam általánosságban, hogy java, illetve flasplayer 9.valahány kell.

A lassú netre sem fognám, mert 1 mbites, iszonyat-borzalom wireless szolgáltásnál is kipróbáltam és megy.

Majd 1x jól belépek remote vkihez, aztán kiderítjük :)