azt tudom, 200 a nyakvonal. Lesz likviditás tudok pozíciót managelni...
azt tudom, 200 a nyakvonal. Lesz likviditás tudok pozíciót managelni...
de onnan jó volna, mert a jobb váll már majdnem megépült naposon
szerintem
jaja volára vártam ma is, csak végül elmaradt amire gondoltam... Mindegy. Hétvégén még görög csoda és lehet 25k feletti shortom :))
Szia Herceg. Pontosan nem értem mi van, de gondolom háttal űlsz a lovon :-(
No, egyelőre ezt még ne vedd lefutott játszmának. Gondolkodj el rajta: Jó, ok, most fordított a piaci-saját pozi irány, de ne feledd, hogy most volatilitás jöhet. A volatilitás kikészítő, de aki átélte már párszor a volát, közvetlenűl a hullámok közt vagy közvetve a partvonalról, az jól tudja, hogy a vola szűk értelemben le-föl, le-föl-t jelent.....TEHÁT ha megindúl egy irányba, elér egy pontot és megindúl az ellenkező irányba, ergo , ami ma elszaladt, holnap, holnap után vissza fut, és akkor nem kell rohangálni utána. Ha nincs likvidálás kényszerhelyzet - ne is írd ide, hogy van-e , vagy sem, ne is érdekeljen ez senkit!!!!! - , akkor akkora nagy baj nem lehet. A kilátásban levő bukót minimalizálni lehet, erre jó , ha figyeled a volát, és nem kapkodsz. Na ügyes légy, sok sikert!
De ne a kezed járjon, hanem a bárányokat számoljad!! :-)
sztm pech, ennyi. Ráadásul nap közben bux nem is esett, hanem csak a kt csökkent...
nem kalkuláltam 220as ktval zárásban...
Nem akarom osztani az észt, mert nincs mire, szóval félre ne érts!
pozit építettem, de nem volt betervezve egy 300fölé szúrás életembe. Utólag Én is látom szop, de elment volna 600ig, mint múlthéten vihetnék pénzt be, azt meg csak nem akar az ember...
Írtam már, más a psziho, döntés mögött is. Ráadásul tetű kt beszarás miatt szopok megint, hihetetlen...
nekem is volt bent visszavételem, Ricsi szólt rám
ráadásul azt hittem pozit építesz és nem zárod (esetleg csak részben)
nem... ahhoz nem volt merszem... :)
éppen eleget melózok... nem akarok még rátenni a pozi miatt is... :)
sajnos, először felezni akartam, de mol miatt lezártam végül... 20400volt a mol ellenállása 20700nál járt, és forgalom volt benne. ennyi volt az ok.
90k van... 26,150 az utolsó....
igen, de annyit bővítettem muszáj volt zárni... 150 felett volt a stoppom, de reggel rés volt. fél körül értem ide láttam minden egekben van...
hétfőn majd ismét fordulat lesz... megnőtt a vola rendesen, de a csapkodás végkimenetele inkább mindig egy lépéssel feljebb zárul majd, mint mélyebben. Hisz a long hajtóereje nem csökkent szvsz
pedig azt mondtad, beállsz mellém a tartós shortba....