Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#239218 Kissherceg Előzmény: #239216

jaja volára vártam ma is, csak végül elmaradt amire gondoltam... Mindegy. Hétvégén még görög csoda és lehet 25k feletti shortom :))

#239216 JP Előzmény: #239198

Szia Herceg. Pontosan nem értem mi van, de gondolom háttal űlsz a lovon :-(

No, egyelőre ezt még ne vedd lefutott játszmának. Gondolkodj el rajta: Jó, ok, most fordított a piaci-saját pozi irány, de ne feledd, hogy most volatilitás jöhet. A volatilitás kikészítő, de aki átélte már párszor a volát, közvetlenűl a hullámok közt vagy közvetve a partvonalról, az jól tudja, hogy a vola szűk értelemben le-föl, le-föl-t jelent.....TEHÁT ha megindúl egy irányba, elér egy pontot és megindúl az ellenkező irányba, ergo , ami ma elszaladt, holnap, holnap után vissza fut, és akkor nem kell rohangálni utána. Ha nincs likvidálás kényszerhelyzet - ne is írd ide, hogy van-e , vagy sem, ne is érdekeljen ez senkit!!!!! - , akkor akkora nagy baj nem lehet. A kilátásban levő bukót minimalizálni lehet, erre jó , ha figyeled a volát, és nem kapkodsz. Na ügyes légy, sok sikert!

De ne a kezed járjon, hanem a bárányokat számoljad!! :-)

#239210 Kissherceg Előzmény: #239208

pozit építettem, de nem volt betervezve egy 300fölé szúrás életembe. Utólag Én is látom szop, de elment volna 600ig, mint múlthéten vihetnék pénzt be, azt meg csak nem akar az ember...

Írtam már, más a psziho, döntés mögött is. Ráadásul tetű kt beszarás miatt szopok megint, hihetetlen...

#239208 Alex74 Előzmény: #239204

nekem is volt bent visszavételem, Ricsi szólt rám

ráadásul azt hittem pozit építesz és nem zárod (esetleg csak részben)

#239207 Csokigyáros Előzmény: #239205

nem... ahhoz nem volt merszem... :)

éppen eleget melózok... nem akarok még rátenni a pozi miatt is... :)

#239204 Kissherceg Előzmény: #239200

sajnos, először felezni akartam, de mol miatt lezártam végül... 20400volt a mol ellenállása 20700nál járt, és forgalom volt benne. ennyi volt az ok.

#239198 Kissherceg Előzmény: #239194

igen, de annyit bővítettem muszáj volt zárni... 150 felett volt a stoppom, de reggel rés volt. fél körül értem ide láttam minden egekben van...

#239196 rbbj11 Előzmény: #239182

hétfőn majd ismét fordulat lesz... megnőtt a vola rendesen, de a csapkodás végkimenetele inkább mindig egy lépéssel feljebb zárul majd, mint mélyebben. Hisz a long hajtóereje nem csökkent szvsz

#239193 _pda_ Előzmény: #239182

most beléptem a webbrokerbe, 13.-a óta nem kötöttem semmit, csak kukkolok

azóta nyugodtan alszom :))