Nyitó: 115
60k-val 5 Ft-ot lehetne rajta húzni fel.
115-116 néz ki egyelőre, de ha 115 elesik, akkor jöhet a 103-as rés szvsz, alig van tétel 115 alatt (egyelőre).
Ezt be, de rendesen.
Ha eléri azt a szintet, amit beállítottam tegnapra, kivágom és inkább mozizom egy időre.
F.sz kivan, az őszi eco rally során szerzett profitom 2/3-át elveszítettem ezekkel a rohadt ki-be ugrálásokkal, de még itt is úgy szállhatok ki, hogy a tőke nem sérül, csak a szerzett haszon.
A bölcsis pakkom meg... Hát, lehet, hogy a végén ovis vagy általános iskolás lesz, ha jön egy újabb globál zakó új aljakkal.
Ezt bexoptuk, nem úgy jöttek a lapok, ahogy vártuk... ez a hír csak egy sima blöff volt :)))
Én se, csak lestem, amikor megláttam este a 116-os zárót. :-/
Most filózok rajta, hogy mit tegyek. Nyitóban kivágjam-e 4-5 Ft/db bukó mellett vagy tartsam még? Ha igaz az a spanyol hír a 280 milliárd eurós hitelről, akkor azt hiszem, minden adott lesz, hogy elinduljon a rég várt jelentősebb korrekció. Ekkora esélye eddig még nem volt a fordulatnak szvsz az utóbbi hónapkban, mint most.
a víz kivert az index címlapjától
http://www.imagebam.com/image/6a93ab79196776
nem számítottam ekkora esésre, amikor itt hagytam minden stabil volt 119-120között pingpongozott :S
Most nézem, 116 lett. F@sza, hogy rohadna meg. Stop majdnem kiütött, 115-re volt beállítva.
Görögök miatt ismét kezdenek hullani a kések.
Letört a bika szarva.
117-118
Szerencsére 116-117 meg van pakolva, így talán meg tudja tartani.
Shortosok ma örülhetnek.
érdekes, no mindegy, én már beraktam 128ra egyszer csak elmegy... :)
Ok, de nyilván nem a végtelenségig fogják görgetni.
Szerintem júnusról lesz még egy görgetés szeptemberre és akkor kerülnek lezárásra, utána pedig irány vissza a béka feneke alá.
118 jelenleg. Nem nagyon van benne erő, minimális forgalommal csorog.
Látom, 120-on zárt. Ez pozitívum, mert így egyelőre nullszaldós vagyok ezzel az új pakkal.
A logikus az lenne, hogy a hatik zárásáig nem engedik le a béka feneke alá. De az eco és a logika 2 külön dolog. Az pedig megint más tészta, hogy évek óta vetítenek a szuper tervekről, csak valahogy az eredmények nem látszanak, papíron csak a pénz megy el. De ennek ellenére nem adják fel, olyanok, mint Gerendai anno, "veszteséges a Sziget, de akkor is megrendezem, mert imádok bukni" vagy ki tudja milyen alapon.
BÉT-en nem látom a Sziget-Voda együttműködésről szóló hírt. Csak nem hétfőn akarják bedobni, hátha az újdonság erejével fog hatni akkor, amikor már minden hírportál megírta?
Én a tegnapi napon a jövőbeni hírre vettem bele (ami este meg is jelent), hátha alapon csak történik valami, de ez a hallottnál is halottabb :)
Nálam ugyanez, már két napja együtt mozgunk mi hárman, tegnap nyitótól álltam én is 118-on, nem kaptam... Ma 119-120-on vétel, de már be is álltam eladni...
Egy felszúrást én is vártam volna minimum, de nem jött. Totál úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna.
Lépnem kell, bepakolom eladásra stoppal arra az esetre, ha nagyon beöntenék, aztán majd meglátjuk teljesül-e.