Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#241330 zeeh_ Előzmény: #241326

115-116 néz ki egyelőre, de ha 115 elesik, akkor jöhet a 103-as rés szvsz, alig van tétel 115 alatt (egyelőre).

#241320 zeeh_ Előzmény: #241298

Ezt be, de rendesen.

Ha eléri azt a szintet, amit beállítottam tegnapra, kivágom és inkább mozizom egy időre.

F.sz kivan, az őszi eco rally során szerzett profitom 2/3-át elveszítettem ezekkel a rohadt ki-be ugrálásokkal, de még itt is úgy szállhatok ki, hogy a tőke nem sérül, csak a szerzett haszon.

A bölcsis pakkom meg... Hát, lehet, hogy a végén ovis vagy általános iskolás lesz, ha jön egy újabb globál zakó új aljakkal.

#241298 Koffein Előzmény: #241283

Ezt bexoptuk, nem úgy jöttek a lapok, ahogy vártuk... ez a hír csak egy sima blöff volt :)))

#241283 zeeh_ Előzmény: #241191

Én se, csak lestem, amikor megláttam este a 116-os zárót. :-/

Most filózok rajta, hogy mit tegyek. Nyitóban kivágjam-e 4-5 Ft/db bukó mellett vagy tartsam még? Ha igaz az a spanyol hír a 280 milliárd eurós hitelről, akkor azt hiszem, minden adott lesz, hogy elinduljon a rég várt jelentősebb korrekció. Ekkora esélye eddig még nem volt a fordulatnak szvsz az utóbbi hónapkban, mint most.

Most nézem, 116 lett. F@…

#241098 zeeh_

Most nézem, 116 lett. F@sza, hogy rohadna meg. Stop majdnem kiütött, 115-re volt beállítva.

Görögök miatt ismét kezdenek hullani a kések.

Letört a bika szarva. 1…

#240498 zeeh_

Letört a bika szarva.

117-118

Szerencsére 116-117 meg van pakolva, így talán meg tudja tartani.

Shortosok ma örülhetnek.

#239670 zeeh_ Előzmény: #239485

Ok, de nyilván nem a végtelenségig fogják görgetni.

Szerintem júnusról lesz még egy görgetés szeptemberre és akkor kerülnek lezárásra, utána pedig irány vissza a béka feneke alá.

118 jelenleg. Nem nagyon van benne erő, minimális forgalommal csorog.

Látom, 120-on zárt. Ez p…

#239321 zeeh_

Látom, 120-on zárt. Ez pozitívum, mert így egyelőre nullszaldós vagyok ezzel az új pakkal.

A logikus az lenne, hogy a hatik zárásáig nem engedik le a béka feneke alá. De az eco és a logika 2 külön dolog. Az pedig megint más tészta, hogy évek óta vetítenek a szuper tervekről, csak valahogy az eredmények nem látszanak, papíron csak a pénz megy el. De ennek ellenére nem adják fel, olyanok, mint Gerendai anno, "veszteséges a Sziget, de akkor is megrendezem, mert imádok bukni" vagy ki tudja milyen alapon.

BÉT-en nem látom a Sziget-Voda együttműködésről szóló hírt. Csak nem hétfőn akarják bedobni, hátha az újdonság erejével fog hatni akkor, amikor már minden hírportál megírta?

#239084 Koffein Előzmény: #238898

Én a tegnapi napon a jövőbeni hírre vettem bele (ami este meg is jelent), hátha alapon csak történik valami, de ez a hallottnál is halottabb :)

#238898 Scipio Előzmény: #238890

Nálam ugyanez, már két napja együtt mozgunk mi hárman, tegnap nyitótól álltam én is 118-on, nem kaptam... Ma 119-120-on vétel, de már be is álltam eladni...

#238894 zeeh_ Előzmény: #238890

Egy felszúrást én is vártam volna minimum, de nem jött. Totál úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna.

Lépnem kell, bepakolom eladásra stoppal arra az esetre, ha nagyon beöntenék, aztán majd meglátjuk teljesül-e.

#238890 Koffein Előzmény: #238861

péntek van, a nagyok kivárnak, eredményt akarnak látni... amit vettem azt vissza is pakoltam a könyvbe... limitet nem vártam, de egy felszúrást 130 fölé, majd vissza csordogálást 125ig elképzelhetőnek tartottam volna így a hírre való tekintettel...