így is megütöttük a balhé előtti szinteket :D holnap megint cumizunk, mondtam bameg zárj, tessék... persze 180as stop szintemet átugorja, tehát bukattyú :D
így is megütöttük a balhé előtti szinteket :D holnap megint cumizunk, mondtam bameg zárj, tessék... persze 180as stop szintemet átugorja, tehát bukattyú :D
Ez bennem is felmerült hogy hová várják Otit+hatit,mert úgy cuppantak rá mint gyöngytyúk a takonyra :D
Oti topikban azt hittem rosszul olvasok Goldmannál +35% potenciált látnak még Sanyi bá csodapapírjában,szval ezek komolyan gondolják hogy megütjük a "balhé"előtti szinteket,ezek mégis hol élnek?
Holnap Gdp re gondolom megtépik az eszementeket,azzal kb ott lesznek Dowban ahonnan újra érdemes lehet lefordulni...
:D kemény idők.
Csak azt tudom hozzáfűzni lassan már csak egy long tilalom tudja megtörni ezt a felfelé menetet, bár amilyen hangulat van még úgy is várni kellene fél évet lecsurogjon Usa 5%-ot. :D
Azért jó lenne tudni milyen célárral dolgoznak ezeken a szinteken vétellel.
Áhh, ez az itteni magnak köszönhető, mindenkit beleértve... Rengeteg info, elemzés, ábra, várható és nem várható dolgok, nagyon gyors reakció, beleadás és visszavét és sorolhatnám, hogy még mi az ami segít a saját elképzeléseimen kívül:)))
mindenkinek thx:))
:D:D shortba meg 800 pötty felett:)) kellett nagyon:))
most is longba vagyok, reggel visszatesztbe bele vetten 850-en és 115-ön dobtam, de olyan lelkes vételi erő volt, hogy 20055-ön megint bele vettem és át is hoztam.... Ez a hét (péntektől kezdve) nagyon bejött, de rám is fért végre már... Nagyon sokat térdeltem sajna...
Mondja az aki pár napja fogott 1000 pontot longon...
:))
Azért ugrunk a korrekcióra, mert tudjuk, hogy el fog jönni.... De hogy mikor,lesz a nagy igazi korrekció, na azt lesz nehéz eltalálni és mire rájövünk, hogy korrekció van, lehet már késő lesz...
ahogy waszeitung írta....
sztem itt senki nem fogja shortban ülve végignézni az ATH-t, az más kérdés, h. mindannyian ugrunk a korrekciókra
hú... mintha én mondtam volna... :)))
Mert ez alapvetően shortos topik,ha esni látszik vmi pár száz ponton belül az egész csapat shortban van,nem pedig vesz,mert ennyi emelkedés után egy pár ezer pontos kori is teljesen elfogadható lenne,de nincs,mert mki reálisan gondolkodik,és bízik benne hogy a tőzsde leképezi a valóságot,de rá kell jönni hogy mégse.....
Ez a pénznyomtatás sztem annyi embernek kurtította meg a tőkéjét mint a nagy esés anno,de mint írtam dühiben kitartó vagyok és tudom hogy el fog jönni a mi időnk még idén,mert a bili csurig és szerencsére pénzzel nem lehet megoldani mindent,lehet előtte még megy a buxink 1-2e pontot,de utol fogja érni a végzet a világot.
Már megfogadtam és meg is tettem párszor hogy ilyen magasságban vegyek is,ne csak adjak,de qva nehezen áll rá a kezem,ám ez a hét is bizonyította hogy van még a longnak létjogosultsága,de ne felejtsük Dowban 11250 környéke kemény dejó,elsőre le is fordultunk róla és ment vele buxink is,úgy vélem a következő támadás is sikertelen lesz,szval megintcsak a shorthot látom eredményesebbnek :DDD
na jó van má, lokális csúcs még csak-csak, de ATH
ehhhhh.....
már melyiket?
sokan shortolnak, én ma egész délelőtt mindenkit le akartam beszélni
nem azt mondom, nálam a bölcsek köve, de most minden longra mutat
nem írom le újra, miért gondolom, visszaolvasható
látom, nem vagyok egyedül, aki nem tudja elfogadni, h. jön az uj ATH :SS
Csak érteném azt, hogy akkor miért nem longolsz?
Leesik 700 pontot, és long
felmegy amíg felmegy, amikor látod a fordulást, eladod, és még adsz rá
aztán ha leesett 700 pontot, megint veszel, és újra megjátszod...
:-D
Nálunk is akcio van. 10.000 ft-ot 20.000-re váltjuk.
Hehe....én meg beállok a sütis kocsimmal melléjük és krémes akciót hírdetek :D a kormány fizeti :DD