Re: nincs cím
Waszeitung Előzmény: #238214Mert ez alapvetően shortos topik,ha esni látszik vmi pár száz ponton belül az egész csapat shortban van,nem pedig vesz,mert ennyi emelkedés után egy pár ezer pontos kori is teljesen elfogadható lenne,de nincs,mert mki reálisan gondolkodik,és bízik benne hogy a tőzsde leképezi a valóságot,de rá kell jönni hogy mégse.....
Ez a pénznyomtatás sztem annyi embernek kurtította meg a tőkéjét mint a nagy esés anno,de mint írtam dühiben kitartó vagyok és tudom hogy el fog jönni a mi időnk még idén,mert a bili csurig és szerencsére pénzzel nem lehet megoldani mindent,lehet előtte még megy a buxink 1-2e pontot,de utol fogja érni a végzet a világot.
Már megfogadtam és meg is tettem párszor hogy ilyen magasságban vegyek is,ne csak adjak,de qva nehezen áll rá a kezem,ám ez a hét is bizonyította hogy van még a longnak létjogosultsága,de ne felejtsük Dowban 11250 környéke kemény dejó,elsőre le is fordultunk róla és ment vele buxink is,úgy vélem a következő támadás is sikertelen lesz,szval megintcsak a shorthot látom eredményesebbnek :DDD