itthon iszonyat tré a magyar gondolkodás mód és szemlélet... Folyamatosan idegesít is ez a tény. Egyébként hagy dicsekedjek, vasárnaptól unokaöcsém korosztályos válogatott lesz :)
itthon iszonyat tré a magyar gondolkodás mód és szemlélet... Folyamatosan idegesít is ez a tény. Egyébként hagy dicsekedjek, vasárnaptól unokaöcsém korosztályos válogatott lesz :)
az a vicc, hogy magyar NBI-es csapatokban sok U19-21-es kispados, közben kortársaik meg alapemberek egy Mu-ban, Bayernben stb..
nagyon jó lehet felkészítés pszichésen bírják ezt a nyomást, igaz lehet 6 éves kora óta ehhez szoktatják.
fiatalokban a jövő és ezt valják. Nézd meg most is milyen fiatalokat játszatott Gaal, hihetetlen. Utánpótlásra fókuszálnak és nagyot kaszálnak ebből...
:) az nem lenne gyenge.
Egyébként jó lenne megfejteni miért van ennyi jó holland focista szinte minden nagy klubban akad 1-2. Pedig nem egy nagy ország. Vmit nagyon tudnak.
bazz, mit oltott :D "Szeretném ha valaki lefotozná, amikor Sneider és Robben pacsizik a Bernabeu közepén" :D:D:D
Én se értettem, real gyökér sznob kohn szemléletű klub, santander gyjben meg olvashatjuk a vásárlásaik mértékét :))) idióták.
Van Gaal mester nagyon összerakta ezt a Bayert, nem hittem ilyen simán elintézik Lyont.
Mu elleni győzelem szárnyakat adott nekik. :)
Egész látványosan játszottak helyenként, meg kell kövessem őket azt hittem favágó csapat, de nem .:D Robbent vajon miért küldték el Realtól, gondolom fogják a fejüket.
inter továbbjut morcos leszek...
na azt nem nézem meg... így egyszerű lenne...
Nekem meg az a bajom, ha Inter-Bayern döntő lesz, nem tudok kinek szurkolni:((
:DD
majd holnap egy oldalon állunk.. :)
sajnálom, de franciákat elvből nem tudom díjazni...
:(
ez kezd szép lenni :)
egyik ágon kiesett a csapatom...
0-2 Bayern javára :D
holnap edzés után lehet ki kéne ide menni... már csak a hangulat miatt is :)))
http://www.digisport.hu/images/newsgallery/2/241_537x350.jpg
Megérdemelték egyenlőre:)) Usa nem tetszik viszont, de most sportoljunk:))
Be is lőtte az elsőt :)
Szerk: ha nyer a Bayern, tisztán 2,9es oddsot jelent nekem :DDDD
most se volt rossz, szééép :)