Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#236510 Kissherceg Előzmény: #236509

itthon iszonyat tré a magyar gondolkodás mód és szemlélet... Folyamatosan idegesít is ez a tény. Egyébként hagy dicsekedjek, vasárnaptól unokaöcsém korosztályos válogatott lesz :)

#236509 banyaiz Előzmény: #236503

az a vicc, hogy magyar NBI-es csapatokban sok U19-21-es kispados, közben kortársaik meg alapemberek egy Mu-ban, Bayernben stb..

nagyon jó lehet felkészítés pszichésen bírják ezt a nyomást, igaz lehet 6 éves kora óta ehhez szoktatják.

#236503 Kissherceg Előzmény: #236492

fiatalokban a jövő és ezt valják. Nézd meg most is milyen fiatalokat játszatott Gaal, hihetetlen. Utánpótlásra fókuszálnak és nagyot kaszálnak ebből...

#236492 banyaiz Előzmény: #236486

:) az nem lenne gyenge.

Egyébként jó lenne megfejteni miért van ennyi jó holland focista szinte minden nagy klubban akad 1-2. Pedig nem egy nagy ország. Vmit nagyon tudnak.

#236486 Kissherceg Előzmény: #236479

bazz, mit oltott :D "Szeretném ha valaki lefotozná, amikor Sneider és Robben pacsizik a Bernabeu közepén" :D:D:D

#236479 Kissherceg Előzmény: #236476

Én se értettem, real gyökér sznob kohn szemléletű klub, santander gyjben meg olvashatjuk a vásárlásaik mértékét :))) idióták.

#236476 banyaiz Előzmény: #236459

Van Gaal mester nagyon összerakta ezt a Bayert, nem hittem ilyen simán elintézik Lyont.

Mu elleni győzelem szárnyakat adott nekik. :)

Egész látványosan játszottak helyenként, meg kell kövessem őket azt hittem favágó csapat, de nem .:D Robbent vajon miért küldték el Realtól, gondolom fogják a fejüket.

Nekem meg az a bajom, ha…

#236436 Ricsi

Nekem meg az a bajom, ha Inter-Bayern döntő lesz, nem tudok kinek szurkolni:((

:DD

#236294 Koffein Előzmény: #236271

Be is lőtte az elsőt :)

Szerk: ha nyer a Bayern, tisztán 2,9es oddsot jelent nekem :DDDD