Ha holnap bejelentkeznek rá nyóccázé, akkor a gyors kp-s vevőre való tekintettel igen. :-)
Ha holnap bejelentkeznek rá nyóccázé, akkor a gyors kp-s vevőre való tekintettel igen. :-)
Mondjuk ha belegondolok jó nagy lófütty ez a záró ahhoz képest, h éves viszonylatban 2 osztalékot kap a tulaj.. Amikor elkezdtem gyűjteni, akkor abban biztos voltam, h nem vágnak 800 alatt. Azt viszont nem gondoltam volna, h ahhoz képest, h azóta USA új csúcsot ütött, meg hogy a Fidesznek meg van a 2/3, tehát erős kormány alakul, alig lesz felette az árfolyam. Mire volt 870 októberben, 2 osztalék közt?
Jó sok nigger vett volna záróban (több, mint 400E db), de nem adtam nekik. Majd holnap adok ennyiért.. :-)
Onnan megéri tartani! Már csak az adózás szempontjából is! 745-750 fölötti szintekről nem érdemes tartogatni!
Sokan meg azért tartják meg mert 730-ról újra 800-ra várják és akkor keresnének vele ~140 forintot osztalékkal együtt, arról nem is beszélve hogy lejjebb még bővítenének is.
Persze ha kint megfordul a trend és esünk mint a kő, akkor bukta van. :)
Köszi, akkor jól tudtam.
Egyik ismerősöm 720-ról van benne, ő nyugodtan aludhat ~730-as nyitó mellett is.
Nem jár!
De 780-as bekerrel nem látom az osztalék értelmét!
Most eladja 22 forintot fog rajta, és holnap 74 forinttal olcsóbban visszaveszi akkor több. mint 50 forintot nyert vele!
Aztán ha visszamegy 800-ra akkor meg megkeresi az osztalékot +22 forintot is! Sokkal jobban jár!
740-750 között érdemes tartani osztalékra a kedvezőbb adózás miatt, de ezt pontosan ki kellene számolni, de kb ott van ez a szint! Holnap 730 körüli nyitó lesz! Lehet páran még el is fogják dobálni így 730-700 között bele lehet venni! 700 alatt felejtő!!
eeeh de viccesek vagyunk :)
802, 803ra raktam... egy része el is ment...
Zeeh: így van, osztalék így már nem jár.
De ha még ma eladja, akkor nem jár osztalék neki, nem?
Bocs, ha hülyét kérdezek, de telkóval még nem nagyon volt dolgom.
Jah láttam 805-ös darabszám, hirtelen 150K-val meg is ugrott!! :))
jah igaz, betettem a könyvbe... legalább kp-nál vagyok és nem kell izgulni.
értem, de minek megvárni??
Ma eladom, holnap visszaveszem! És akkor nem 1 hót kell várni, hogy visszamenjen, hanem lehet, hogy csak 1 hetet!
Ha 1hón belül visszamegy akkor talán meg... Elbizonytalanodtam, semmi pozitív hangulatot nem látok.
görögök ma 7%ot esnek, ez nem szakadás akkor semmi:))
Na, ezt sem vágják meg 850-en:)
Egyébként a görög para biztosan jót tesz nekik, most sokan telefonálhatnak sokat:))
de azért félek is, mert ha a görögök beszakadnak, akkor bukó van...