nekem mindegy, holnap úgyis olcsóbban veszem vissza:))
nekem mindegy, holnap úgyis olcsóbban veszem vissza:))
hinni csak a .....
Mehetne egy kicsit felfele is......így a vágás előtti napon.
Jó sokan akarnak eladni.....
De jöhet lefele is, lejjebb vennék még.
úgy látom sok sok lombardos pozi maradt nyitva... azt hittem kiparáztatták őket...:S
kösz, nem vettem még soha osztalékra, nem is figyeltem mi történik akkor
nem
beálltam venni 770-re. ha hülyeség, bírom a kritikát. reális esély lehet rá?
jaja, Én meg nem adtam el reggel nyitóban:)
szép forgalmas nap lesz:)
Kecskeméti bácsi ezt írta tegnap erről a csoda papírról.
Holnap utoljára lesz osztalékkal a börzén. A szerdai várhatóan kb 75Ft-os tőzsdei esés miatt technikailag nehezen lesz értelmezhető a grafikon, ilyenkor érdemes heteket is várni az újabb kereskedéssel.
hát ez évi profitja ,nem volt túl fényes pasz....én nemvettem most ,tavaly beszívtam
igen, de a telekom nem annyira szar cég, mint a mol amire kitette. Fundamentálisan össze se lehet hasonlítani a kettőt.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100427/paulson_ganajozik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nyilasi tette ki..nem telcsire de ált.san
tavaly szeptemberben 870 volt az árfolyam... Most vágás előtt sok volt a lombard longos, utána nem lesz. Indexet meg olcsó vele tartani sztm.
sztem is,megvárták még mindenki vette osztalék miatt jól rájuk borítják , legyen újabb vevők,ill. trend lassan arra áll csinálnak egy korrit ott vesznek legyen hasznuk srv-én is ha bullozodik....miért jó nekik ha vennék magasan innen?..nem értem
"Egyébként vágás után magasabbra várom, mint 820, ezzel fogják tartani az indexet..."
háát ez elég futurisztikus..:) csodálkoznék, de így legyen..
c. nem vesz semmit se. Két dolog miatt 1. ráér 2. nem hülye :) Felesleges most vennie, amikor minden piac szarrá van véve. Egyébként vágás után magasabbra várom, mint 820, ezzel fogják tartani az indexet...
mtelekom felhatalmazást kapott srv-re.. mikor vesz ha nem vágás után.. vsz felszippantja egyben amit nyitóban adnak.
én min 760as zárót várok...
B verzió. mtel ráad kicsit és 720nál fordít egyet..