Sziasztok
Tud valaki segíteni, hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a céggel mert e-mailra és faxra nem válaszolnak, elfelejtettem a jelszavamat és nem tudok belépni és egy nyitott poziban vagyok amit nem tudok lezárni.
Sziasztok
Tud valaki segíteni, hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a céggel mert e-mailra és faxra nem válaszolnak, elfelejtettem a jelszavamat és nem tudok belépni és egy nyitott poziban vagyok amit nem tudok lezárni.
Köszi ! És a sima utalás nem tudod mennyi időt vesz igénybe ?
Igen. Kivenni csak egyikkel enged. Moneybokers-re 2 nap alatt ér át.
Minden esetre a kérdésem ez lenne hátha valaki tudja....
Most akarok először pénzt kivenni :
1 kérdés :
Ahogyan a bankkártya számának megadásával elhelyeztem letétbe pénzt, úgy indítottam tegnap kivétet is.... Lehet nem voltam elég körültekintő, de mintha valami probléma lenne Master Card tipusú kártyákkal kivételnél... Betenni lehet így, kivenni meg nem ?Betenni lehet azt mondja hogy Visa, meg Master Card tipusokkal, kivenni ezzel a módszerrel meg csak Visaval lehet ? Vagy valakinek így működött a dolog ? Ha szerintetek így is ki jön akkor mennyi időt vesz igénybe ?
A másik kérdésem az lenne ha így nem megy valami miatt a kivét és vissza kell vonnom a tranzakciót, akkor ha sima utalást indítok el holnap, kiér -e péntekig a pénz ? Csak azért mert most sürgős lenne ...
Előre is köszi a választ, remélem tud valaki segíteni !
:D:D:D
Tegnap nekem is tudtak válaszolni gyorsan levelemre, most meg ezt kaptam...
""Hello,
Köszönjük, hogy felkeresett minket.
Mint már csak angolul beszélő személyek cégünk használja a Google fordító alkalmazás lefordítani az e-mail az angol.
Kérjük, további tisztázása, a keresést így is jobban kezelni a dolgot.
Üdvözlettel,
Jacob
Ügyfélszolgálat
Plus500.com"""
Én süket magyarul kérdeztem ra a tökeáttét változásra. A választ nem értem. Ha valaki gép elött van rákérdezne angolul? Mobilon nehezebb.,
Oanda jelen pillanatban nem fogad regisztrációt magyar ügyfelektől...:(
Nos nézegettem tovább.
A korábbi gbp usd 0,025 lot helyett 0,01 lot lett a minimum mennyiség. Viszont a tőkeáttétel drasztikusan visszaesett.
Korábban 25 barel olajat lehetett cca 4.000 Ft-ért kötni, most ugyanez a mennyiség letétigénye 8000 Ft lett.
Előnye volt a rendszernek a viszonylag normális tőkeáttét (bár az 1:200 annyira nem volt kirívó.) Most viszont ezt üti a magas spread és a horribilis rollover. Szerintem ha így marad, akkor lassan kikopnak a piacról. Olajat tradelni 1:50-es tőkeáttét mellett nehéz. A viszonylag kis mennyiségem miatt jól lehetett pozíciókat felépíteni,de így már csak az sms értesítésekre meg egy-két árupiaci termékre (ahol nem változott a tőkeáttét) fogok kötni.
Vissza nézegettem a régebbi pozikat, hát 3000-4000 Ft között elég sok mindenben meg lehetett kötni a 0,025 lotot.
Másik előnye, hogy a stop akkor is megy ha kikapcsolom. Most viszont ha így maradnak a tőkeáttétek akkor lehet, hogy oanda lesz belőle. Állítólag ott is megy a stop.
Másik brókernél jó az 1:500-as letét, de mivel mt4, ezért időnként belépek, hogy a stoppok aktivizálódjanak illetve update legyen. Másik, hogy ott bizonyos long pozik után kapok kamatot is (így eurchf long maradhat egy ideig.) Itt viszont akkora a rollover, hogy már 200 pipet kellene húzni, hogy az alap pozi nyerséges legyen...
Igen változott. 0,025 lot helyett 0,02 lot lett.
Viszont a tőke áttétel is változott, 1:200 helyett1:133.
Vagyis mindent összevetve letét igényben ugyanott vagy.
A fenti példa eurusd, de az olaj is változott...
kicsit fáziskésésben vagy :))
a szép hosszú esőre gondoltam
Ugyan már! A tescoban mindent lehet.Kifestheted magad és kajálhatsz is ingyen.Ha megizzadnál parfümöt is nyomhatsz magadra.
A legjobb ha hajnali 2-kor mész.Egy haverom elaludt a nyugágyon a kertészeti részlegen,oda se bagóztak.
ne cikizz máááár
nézd inkább az sp utoló 15 perces gyertyáját milyen szép!