Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: Elliott

#235474 Euroman Előzmény: #235468

szerencsére hajszállal az április közepi alj fölött maradt, és felfele is emelkedő csúcsok, úgyhogy bízom benne, hogy előbb a 266, majd a 268-269 is meglesz....lufidesz remélem hamar kipukkan...

Re: Elliott

#235146 Euroman Előzmény: #235123

ez is hasznos volt, köszi....de ha ez így van, akkor meg eur-t kellene venni, mert akkor a tőzsdével együtt a huf is gyengülhet...sajnos ehhez nyúl vagyok most...ha 260 alatt kapnék talán megkockáztatnám, de annyiért csak a váltó kap, ma 255-ért veszi....szerintem alig volt neki osztrák eladója...így már qrva drága nekik Mo.

Elliott

#235123 Suby66

Wave 5: Wave five is the final leg in the direction of the dominant trend. The news is almost universally positive and everyone is bullish. Unfortunately, this is when many average investors finally buy in, right before the top. Volume is lower in wave five than in wave three, and many momentum indicators start to show divergences (prices reach a new high, the indicator does not reach a new peak). At the end of a major bull market, bears may very well be ridiculed (recall how forecasts for a top in the stock market during 2000 were received).

türelem... ma van a bul…

#235115 Suby66

türelem...

ma van a bull tetőfoka.

győzött a fidesz, otp 4%os plusszban, huf a legerősebb valuta európában, királyt avatunk, leváltjuk a régi nomenklatúrát...

ez el fog kopni pár hét alatt. és marad a nemzetközi szentiment, ami most a csúcsokra van járatva.

szted mi az nagyobb esély, hogy innen még jobban fel vagy valamennyit le?

na úgy tégy, ahogy latolgatod ezeket az esélyeket.

Re: nincs cím

#235092 Euroman Előzmény: #234851

kamatot is csökkentettek, Simort is cseszegetik, mégsem gyengül a huf....sajnos a második forduló előtt nem jött olyan jó kiszálló, mint az első előtt....és nem is tudom, mikor fog jönni egyáltalán...ln mindennap úgy készülök, hogy talán jön a kiszálló, de sajnos más nem látja olyan xarnak a helyzetet mint én...én azt hiszem nekem az elkövetkező évek sem tartogatnak semmilyen javulási potenciált...bérem nem fog nőni, sőt lehet, hogy még ennyi sem lesz, legrosszabb esetben munkanélküli segély...az talán 6 hónap, aztán semmi...el nem tudom képzelni, hogy ha az elmúlt 20 évben senki nem fektetett ebbe a városba be, akkor miért pont most lenne változás.

#234851 Euroman Előzmény: #234795

azért az érdekes, hogy shanghaiban mindjárt expo lesz, a gazdaság is jól megy, és mégis napi minimumon zárt...Kínai indexek gyengélkednek.

#234795 Euroman Előzmény: #234792

nekem az egyetlen lehetőség az lenne, ha egy külföldi cég települne ide, amely nyelveket beszélő embert keresne, akárcsak tolmácsnak....de ipari parkunk sincs, így aztán a multik kimerülnek a gomba módra szaporodó üzletekben....középkorú diplomásként pedig árufeltöltő nem szívesen lennék...én egészen biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években tovább fog nőni a munkanélküliek száma.

#234792 Euroman Előzmény: #234716

ez a politikai átalakulás nekem és családom számára SEMMILYEN pozitív változást, semmilyen új lehetőséget nem hoz...időf és beteg emberek a családjukon kívül már senkinek nem kellenek, én úgyszintén nem....pártkatona nem leszek azért, hogy esetleg valamivel megkínáljanak...

#234716 Euroman Előzmény: #234715

Üdv! Én olyankor már nem nézem. Egész hétvégén kerti munka volt, utána jól esik az alvás.

#234650 Euroman Előzmény: #234633

egyelőre gyengül a huf...pénteken olvastam, hogy mindenki a 250-et várja...és ismerjük azt a közhelyet, hogy a piac mindig arra megy, amerre a legjobban fáj....tehát talán nem a 250 felé. Más...komoly német csatornákon (ard, zdf, 3sat) néztem választást értékelő műsorokat...gazdasági értelemben a fityesz értékelhetetlen, mert a kampányban egy szót sem szóltak erről...elemzők az adócsökkentés lehetőségét kizárták....leginkább egy imf és a nép közötti egyensúlyozásra szavaztak, erős populizmussal fűszerezve

#234484 Euroman Előzmény: #234452

én amerikát nem értem, de nem is akarom megérteni. milliószámra a munkanélküli és a nincstelen ember, ezzel szemben minden makro adat folyamatosan javul....ezek szerint mégis csak van olyan barom, aki fogyaszt....mondom azt, hogy barom, mert én már nem lelem örömömet a fogyasztásban....amire feltétlenül szükségem van azt megveszem, de mást nem....kocsimat is csak kényszerből (családi eü problémák) cseréltem le 4 éve, és ez marad még 6-8-10 évig, amíg szét nem esik.....saját tulajdonú ingatlanom sosem volt, és csak akkor lesz, ha megöröklöm, mert akkor muszáj a nevemre venni....öltözködés egyáltalán nem érdekel...műszaki holmik igen, de a tv-m 12 éves (még d-koreai samsung, brutál képminőséggel), és a 20 éves hifi tornyom is remekül működik...az abban lévő eredeti japán sony cd lejátszó még ma is a legmegbízhatóbb darab...20 év alatt egyszer sem volt rossz!!! gáztűzhelyem 30 éves, de mivel szerelő rendszeresen karbantartja, ezért semmi baja...szóval én az amerikai mentalitást nem értem...kicsit olyanok, mint amilyen én voltam talán tinédzser koromban....ezek szerint nekik sosem nő be a fejük lágya

#234452 Euroman Előzmény: #234449

a legutolsó verzió szinte kizárt....nagyon gyenge a humán anyaga (csupa lerágott arc), programja pedig szerintem nincs is, csak valami ad hoc döntés folyam lesz...