Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #234452

én amerikát nem értem, de nem is akarom megérteni. milliószámra a munkanélküli és a nincstelen ember, ezzel szemben minden makro adat folyamatosan javul....ezek szerint mégis csak van olyan barom, aki fogyaszt....mondom azt, hogy barom, mert én már nem lelem örömömet a fogyasztásban....amire feltétlenül szükségem van azt megveszem, de mást nem....kocsimat is csak kényszerből (családi eü problémák) cseréltem le 4 éve, és ez marad még 6-8-10 évig, amíg szét nem esik.....saját tulajdonú ingatlanom sosem volt, és csak akkor lesz, ha megöröklöm, mert akkor muszáj a nevemre venni....öltözködés egyáltalán nem érdekel...műszaki holmik igen, de a tv-m 12 éves (még d-koreai samsung, brutál képminőséggel), és a 20 éves hifi tornyom is remekül működik...az abban lévő eredeti japán sony cd lejátszó még ma is a legmegbízhatóbb darab...20 év alatt egyszer sem volt rossz!!! gáztűzhelyem 30 éves, de mivel szerelő rendszeresen karbantartja, ezért semmi baja...szóval én az amerikai mentalitást nem értem...kicsit olyanok, mint amilyen én voltam talán tinédzser koromban....ezek szerint nekik sosem nő be a fejük lágya