Majd ecsetelem, hogy milyen volt:))
Pedid valószinüleg nem arany gyapja volt:))
Majd ecsetelem, hogy milyen volt:))
Pedid valószinüleg nem arany gyapja volt:))
wow a betyárját, rackát még nem ettem :) Igazi aranybánya ez a fórum:))
OFF húskedvelőknek!
Megérkezett a rackabárány-comb, gerinc- az illatos magyar pusztáról, most pihen egy kicsit, majd vasárnap megy a kemencébe rozmaringos és háromféle kakukkfüves ágyán sülögetni, hogy méltó legyen az ünnepi ebéd:))
ON
ja,köszönöm a válaszokat:)
nekem meg nincs olajam, meg elég tiszta is, ezért tartom. 830-t várom alapvetóen, meg még annál is lejjebb.
Tegnap zártam 895-ről 875-nél:))
Ma nem léptem mert zavar ez az ünnep nem látok tiszta irányt, ha lesz egyértelmű belépő akkor lépek, nekem most nem az és különben is elég az olajra figyelni:)
Bakiba,Robb
meg van az arany shortotok?
nem:)
semmi jelentősége,csak benéztem,benyögtem,gondoltam ez örök téma lehet:)
ez számodra jelent vmit? :) Vagy gondoltad ideirod, hátha nem tudja mindenki megnézni az árfolyamot? :)
882.45usd
960 óta folyamatosan short kisebb nagyobb pihikkel, tegnap zárt az utolsó pozim:)
Még megvárom az rv. piac nyitást aztán valószinű adok neki én is:)
Aranyos Jó reggelt!
Jelenleg nálam kivárás, tréfásan nézünk ki és én nevetni szeretnék, és nem szomorkodni:)
akkor kell venni valamit ha olcsó. most nem az max az lehet.. de akkor már mind egy..
:)) putyin felhalmozott dollár helyett aranyat még 2006ban, marc faber is abba "menekül" éppen. Sztm devizák jó részével komoly gondok lennek, nem hiába szórják ki a dollárt akik tehetik. Euro gazdasága miatt nem lesz komoly, erős valuta szvsz... Itt túl sok a történelmi sérelem, mire döntenek, késő.
dolgoztam oroszoknál mesélték részeg tolmácsok olyan aranybányák vannak ahol 5cm.es szitán akad fenn az aranyrög.. a többi a meddöben marad tarcsiba.