na olyan nagyot nem ugrott ez a maki :)))
Egyesek nem tudnak ellenállni a csábító szirénhangoknak :)) Persze ez rám fokozottan igaz...
Miért?
egy kevest vettem.
most egy még csekélyebb 200k, az eladói oldalról pedig eltűnt a 100 ezres tétel, mármint a 800-ról
Nézd, mostmár beker felett vagy, elégedj meg azzal, hogy végre pluszban szállsz ki egy papírból. Add el, s akkor nézegethetnénk a 4 számjegyű árfolyamokat! :-)
A tegnapi záróban vett pakkom mellé ma egy "elborult" pillanatomban bővítettem 800-on... Volt egy olyan eszement gondolatom, hogy egy ilyen napon az osztalékfizetés előtt biztos ez is megidult, pedig régi viharos kapcsolatunkra visszatekintve már több eszem is lehetett volna... Hétfő-kedd meg úgy néz ki nem leszek, érdekes lesz így...
ja:) első pillanatra olyan a Telekom mai, mint a humet hosszabb távon, igaz, az most jelentős mozgásokat végez lefele
még szerencse, hogy az árfolyam az nem a Matáv EKG-ja, mert akkor fel kéne adni már rá az utolsó kenetet...
Vki berakott 800-ra 170 ezret eladásra. A másik 3 blue meg 1.5, 2, 3.7 %-os plusszban van, osztalék nélkül.. add el! :-)
én már megszoktam, hogy azok a papírok soha nem mennek, amik nekem is vannak.
Én már annak is örülök, ha nem esnek!
Amúgy majd ha eladom meglátod mekkorát fog száguldani! :)
Nem kell, hogy "gyorsan" visszamenjen, én közepes időtávban gondolkodom.
Csak azt látom, h több okból is mennie kéne a papírnak, s mégsem megy. Októberben, pont félúton osztalék közt 870 is volt, most pár nappal előtte 800.. ez jelent valamit. Tavaly megszívattak, idén nem hagyom magam.
nem tudom miért van olyan érzésem, hogy a vágás 800 max 810en fog megtörténni, de ez egyre erősebb kezd lenni...
Miből gondolod/gondoljátok, hogy szelvényvágás után megismétlődik a tavalyi történet és viszonylag gyorsan visszamegy az árfolyam a jelenlegi (v. magasabb szintekre)?
Az "elemzők" annyira mondták a 850 körüli szelvényvágás előtti árat és még a közelében sem járunk..
Az adózás módja miatt lenne ennyire mumus az osztalék az árfolyamnyereséggel szemben hogy a feltételezett vevő kivár, ahogy írod?
(Lehet, hogy nektek egyértelmű az összefüggés, de én kezdő vagyok, még tanulom a tőzsdei folyamatokat)
Én is így gondolom...azt akarják dobjuk el, mert nem megy...