Azé az sem semmi, hogy visszahozza azokat akikkel bukott anno.
Azé az sem semmi, hogy visszahozza azokat akikkel bukott anno.
hatit vettem, molt adtam... így is megszopatnak sztm, de olyan jól csinálom, hogy megértem rám vágynak....
Bocsánat, otit megtartottam, minden alatt a minden hatit értettem. OTP-ben bízom, annak vissza kell száguldania 7400-ig, persze előtte - nekem 3szögem van aminek ha felefelé tör ki akkor a célára 7080 körül van.
Meg van egy bazi csatornám.
nem vígasztal, drága volt :S
Csak a kamat megy össze futikra,bluek fennragadtak :D
de tudod miért szopattak meg?!
A görög makrókra.. ha az nincs már régen 7K fölött lennénk..
Már tegnap is arra hajlott.. arra jó volt, hogy ledobjanak mindent a két napos fordított fej-vállra, ugyanazt generálja az eredménye, de egy napot tudtak rajta húzni a nagybefektetők
szvsz ebből semmi sem lesz...az országot (népet) nem lehet leváltani...a nép pedig a gulyásszocializmus irányvonala mentén él és gondolkodik...és sajnos részben igaza is van...még az irigyelt Ny-dunántúli, egytemmel és főiskolával is rendelkező kisvárosban sincs semmilyen lehetőség...se képzettnek, se képzetlennek....
tegnap is ilyen volt, kitörés is megvolt háromszögből, de beszopattak...
Én akárhogy nézem., OTP emelkedő háromszög, fordított fej-váll, zászló 15percen..
minden felfele mutat nekem csati tetőig.. 7050legalább
A Fidesz Európa kedvencévé teheti Magyarországot (RBC)
Az RBC Capital szerint Magyarország a befektetők kedvencévé válhat Közép-Európában, ha a Fidesz megszerzi a kétharmados parlamenti többséget és azt az állami bürokrácia és a költségvetés rendbetételére használja fel.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=443258&place=
ezt várják?
indulok egy hétvégés motoros túrára, most elköszönök, sajna ezért délután nem lesz indi...
sziasztok:)
lezártam shortot.
szerk: ha ez egy duplacsúcs lesz tökön szúrom magam:))
Láttunk már tavaly minuszos kt-t, ma is fogunk ha így haladunk.....
És ezt, akkor fogják, mikor kint fordulnak, csak hogy a shortosok is szívjanak!
Kész, kiraktam mindent 24586-on, nagyon oldalaz.
Megnyugodtam, kellett csinálnom egy kis nyerőt is.
Addig csibészkednek a 6.napos feka gyertyás Rg vel aki támasz alá zárt hogy kitöretik vele hatit,még +2-3% nem okoz problémát a szellemi rokkant brokiknak.