Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#234014 Kissherceg Előzmény: #234013

hatit vettem, molt adtam... így is megszopatnak sztm, de olyan jól csinálom, hogy megértem rám vágynak....

#234013 wizes Előzmény: #233996

Bocsánat, otit megtartottam, minden alatt a minden hatit értettem. OTP-ben bízom, annak vissza kell száguldania 7400-ig, persze előtte - nekem 3szögem van aminek ha felefelé tör ki akkor a célára 7080 körül van.

Meg van egy bazi csatornám.

#234003 Hathor Előzmény: #233997

de tudod miért szopattak meg?!

A görög makrókra.. ha az nincs már régen 7K fölött lennénk..

Már tegnap is arra hajlott.. arra jó volt, hogy ledobjanak mindent a két napos fordított fej-vállra, ugyanazt generálja az eredménye, de egy napot tudtak rajta húzni a nagybefektetők

#234002 Euroman Előzmény: #233991

szvsz ebből semmi sem lesz...az országot (népet) nem lehet leváltani...a nép pedig a gulyásszocializmus irányvonala mentén él és gondolkodik...és sajnos részben igaza is van...még az irigyelt Ny-dunántúli, egytemmel és főiskolával is rendelkező kisvárosban sincs semmilyen lehetőség...se képzettnek, se képzetlennek....

#233996 Hathor Előzmény: #233984

Én akárhogy nézem., OTP emelkedő háromszög, fordított fej-váll, zászló 15percen..

minden felfele mutat nekem csati tetőig.. 7050legalább

A Fidesz Európa kedvencé…

#233991 wizes

A Fidesz Európa kedvencévé teheti Magyarországot (RBC)

Az RBC Capital szerint Magyarország a befektetők kedvencévé válhat Közép-Európában, ha a Fidesz megszerzi a kétharmados parlamenti többséget és azt az állami bürokrácia és a költségvetés rendbetételére használja fel.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=443258&place=

ezt várják?

indulok egy hétvégés mot…

#233989 Ricsi

indulok egy hétvégés motoros túrára, most elköszönök, sajna ezért délután nem lesz indi...

sziasztok:)

Kész, kiraktam mindent 2…

#233984 wizes

Kész, kiraktam mindent 24586-on, nagyon oldalaz.

Megnyugodtam, kellett csinálnom egy kis nyerőt is.

hl

#233983 Waszeitung

Addig csibészkednek a 6.napos feka gyertyás Rg vel aki támasz alá zárt hogy kitöretik vele hatit,még +2-3% nem okoz problémát a szellemi rokkant brokiknak.