Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#233728 bargain_hunter Előzmény: #233643

Mi pedig itten néhányan hosszútávra spekuláló, befektető típusú spekák vagyunk.

Azért sem adjuk el az olcsó részvényt rövidtávra sem.

Nekünk egyszerűen kell az osztalék!

Azért tőzsdézünk, az osztiér, nem holmi árfolyam emelkedésre spekulálunk csak és kizárólag. :-)

Az osztalék szelvény leesését követően pedig annak a tőzsdei közhelynek a megvalósulásában bízunk nagyon, miszerint a tőzsde előre áraz.

Sacckábé, egy fél évvel. Az energiakereskedelem felfutása őszre várható, ahogy Te is írtad.

Akkor joggal várhatjuk, hogy az erre történő spekuláció megtámaszthatja az árfolyamot akár már május hónapban, és indulhat egy szép fokozatos felépülés. Max 2 hónap szerintem és újra a vágás előtti szinten leszünk, majd onnan indul egy meredekebb felfutó ág az árfolyamban.

November környékére várom az 1100-1200 Ft körüli árak megvalósulását.

Azaz, egy fél éve alatt: egy kellemes osztalék bezsebelése és egy kb. 40 %-os árfolyam emelkedés van betervezve nálam. Oszt majd meglátjuk mi lesz.

Aki ennél többre vágyik, az próbálja a humetet vagy a phyl junkokat. :-)

#233704 Robag Előzmény: #233616

Ez nagyjából egy sztenderd disclaimer, amit pl. nasdaq-on előszeretettel alkalmaznak. Legalábbis a mi cégünk közleményeiben szoktam látni ilyet.

"Forward looking statement...", vagy micsoda

#233643 JP Előzmény: #233616

Ezt nem károgáskép másoltam be. Azt persze nem értem máris miért kell úgy felindulni a közleményre. Egyelőre még csak most indul a gáz és villamosenergetikai szolgáltatás, és a második félévben mérlegelnek a további lépésekről. Ergo, a tesztidőszak csak most indul.

Szvsz a piac most sokkal inkább rövidtávon belűlre áraz, nem törődik sem pozitív sem negatív kimenetellel kapcs. Az osztalékszelvényvágás és az utána következő osztalékkiárazás jobban érdekli most a piacot, mint a gáz & villany speka

#233616 JP Előzmény: #232824

Ez azért lemaradt a Napi tájéloztató jellegű cikkjéből. Aki nem gyakori olvasója a Matáv BÉT-es tájékoztatóinak, az nem biztos, hogy tudja, hogy az alábbi kisbetüs nyilatkozat majd minden Matáv BÉT-es közzétételében ott olvasható a közlemény alatt.

"Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmaz. Azon megállapítások, melyek nem múltbeli eseményekre vonatkoznak (azaz a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentések), jövőre vonatkozóak. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, ezért nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések azon időpontbeli állapoton alapulnak, amelyben ezen állítások elhangzanak, s nem vállalunk kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítsük, módosítsuk. A jövőre vonatkozó kijelentések önmagukban rejlő kockázatokkal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek az előretekintő jellegű megállapításoktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2008. december 31-én végződött évre vonatkozó, 20-F formátumú éves jelentésünk is részletezi, amelyet az Egyesült Államok Tőzsde- és Értékpapírfelügyeletéhez, azaz a U.S. Securities and Exchange Commissionhoz (SEC) nyújtottunk be."

Forrás: http://www.bet.hu/newkibdata/103746437/energyretail_11March2010_hun.pdf

#233502 KawaBazsy Előzmény: #233443

Na, úgy látom vki nagyon be akarta tölteni a rést, nehogy a népek ezt vételi jelnek értékeljék..

#233443 KawaBazsy Előzmény: #233410

Én május 27.-én szeretném az osztalékos 1200 Ft-os Mtelekomomat 650-es Rábába fektetni..! :-)

ÉS YESSSS!! MEGJÖTT AZ ÚJ VÍÁJPÍ!! :-))))))))))))

#233410 matgab Előzmény: #233380

ha lehetne kérni, akkor április 27-én szeretném majd a 850-es Tkom-omat 5800-as OTP-re cserélni!

Ez a bivaly papír tovább…

#233380 KawaBazsy

Ez a bivaly papír továbbra se hagyja, h beöntsék. De ha igen akkor 750 alá, h vehessek.. :-)

#233119 Zabás Előzmény: #233108

USAban a bankok a GYJ-et úgy írják ahogy akarják! Nem kell a valós értékeket beleírniuk hanem elég csak a becsült ingatlan értéket megadni!

HA piaci árat kéne megadniuk, már régen a pokolban lennének az indexek! Kérdés, hogy meddig tudják ezt csinálni? Mert a piac nem akar javulni csak a számok!

lásd OTP! Környezetünkben az összes bank szenved, de a mienk virágzik, miközben a környező országok lakosságához képest a mi lakosságunk lassan éhen hal!

Pont fordított a helyzet, nekem ez kicsit ironikus.

#233111 Kissherceg Előzmény: #233108

Churchill bát idézzem, csak annak a statisztikának hiszek, amit Én írtam. Ezzel összefoglalnám a témakört :)

#233102 Papatrade Előzmény: #233020

Egyetértek... A vágást 815-820 közé várom, majd 720 körül egy hétig fog tökölni, de utána napi 6-8 Ft emelkedés átlagosan kinéz.

#233101 filter Előzmény: #233037

Hú de pesszimisták vagytok, megvádolni mindenkit, az egész világot a kamu hamis adatokkal???

#233037 Zabás Előzmény: #233033

Az nem számít!! Max 1- esetleg 2 óráig! Ezek kézen fogható adatok! Viszont ami fontos azok a fontos kamu gazdasági indexek amiket totó szerint töltenek ki! Mert a szuperszámítógépek üzemeltetésére sincs már pénz ami valós számokat adna!

#233033 Kissherceg Előzmény: #233029

Nekem mások a meglátásaim és információim. Számomra furcsa, hogy heti minimum 400.000rel nő 2008 január óta a munkanélküliség kint...