Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#233973 Roller Előzmény: #233596

A BÉT-el nem foglalkozom,de 6ezer alatt vennék otp-t és 9ezernél szállnék ki.A buxban igazad lehet a korrekció érik a görögök magukra találtak.Nálunk meg odébb van a kormány alakítás,hát még a kézzelfogható javulás.

A piac meg csak essen,legalább olcsón lehet venni és nagyot szakítani. Ha a válság összes fellege odébb áll,akkor új csúcsok lesznek és a piacot figyelve minden jó hírre ugrik egyet. Persze jönnek a korrekciók is és akkor annyit shortolhatsz amennyit csak akarsz.

Amúgy pedig a nagyhalak tudják igazán irányítani a piacot és ha azt mondják,hogy fel akkor fel!

És ebben az is benne van,hogy ha nincs elég pénzük,akkor reklámozni kell a 95dollárt erre a spekik venni kezdik és szinte magától elindul felfelé,ők meg jó nagyokat keresnek rajta. Én meg csak szerényen felszállok a vonatra.

#233967 Amatoregy Előzmény: #233960

Nem az én pozim van nullában, hanem a tőzsdei ára volt tegnap 0-ban. (Tegnap nem volt olaj pozim, csak pótolaj pozik voltak és azok is zárultak du.)

Tegnap éjjel nyitottam egy shortot, 9 óra után zárult.

#233960 Roller Előzmény: #233558

Irigylem a kitartásod! Én teljes tőkével játszom,így nem tehetek meg ilyesmit.

#233689 Amatoregy Előzmény: #233596

Nos jó éjt.

Keresztbe álltam a piacon amúgy rendesen. Ha ez a kombó is viszi a pénzt akkor szabadalmaztatom.

#233596 BudFox Előzmény: #233576

igen :D mert én örök shortos vagyok :D

viccet félretéve....holnap kíváncsi leszek az itteni elemzőkre...lefogadom a kinti helyzetet teljesen figyelmen kívül hagyják...tovább le..cél a 23.000 bux.

#233576 Amatoregy Előzmény: #233561

Csorda szellem.

Ha sokan mondják a 95-ös olajt (bocs az érintettektől, itt elemzőkre gondolok) akkor minden olcsó lehetőséget kihasználnak.

Ha mindenki a 30k-s bux-ot emlegetné, akkor is shortolnád?

#233561 BudFox Előzmény: #233558

de miért van ez ? hogy mindent eszetlenül meg kell venni ha esik ? mintha ingyen volna...

nem lehet megérteni ezt a piacot mostanság.

#233516 Roller Előzmény: #233515

Meg volt az olajra a jó beszálló 82 alatt! És ezt is elpuskáztam! Ez nem az én napom!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Lemaradtam a g…

#233515 Roller

ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Lemaradtam a gázról! Pont melóznom kellett! Az olajat meg longolom!

Még a végén oda lesz az e heti plusz.Kezdhetem elölről! :((