És most?
82 alatt az olaj...
Úgy van...semmi köze nem volt a realitáshoz(hőmérséklet) a gáz árának az idei télen. Én már hanyagolom megint őkelmét.....
Szia,
Igen a nyár nem jön jól.Viszont most télen,ami hosszúra sikeredett nem indult meg az egekbe,pedig mondogatták. Talán ennek is olaj betegsége van.Arra megy amerre akar és tesz az időjárásra.
Azért megnyugtat,hogy nem csak én érzem úgy,hogy a mélyponton shortolok a tetőn meg veszek. :))
Marad a kivárás és nézegetés.
Most mintha a dollár erősödne,ezért az olaj lefelé ereszkedik.Ez a vulkánkitörés nem volt betervezve.
Igen,
csak azt nézd meg, hogy hány fokos kinti hőmérsékletnél volt a gáz mélyponton.
Ugye Mester?
Ps: Ezt nekem is tanították én is megszívtam egy 3,8 gáz longot, amit 3,17-en tettem ki, mert nem bírtam idegekkel. (Az volt a mélypont, utána 5 fölé ment...)
DDDDD
Ha a válságból kilábal a világ,nagyon gyorsan megnövekszik a fogyasztás,ami a készletek megcsapolását jelentené és persze,akkor már lehet fokozni a kitermelést. Az árakat meg az egekbe repítheti mindez. Újabb csúcsok jöhetnek! A gáz is már volt lenn 2 körül,de most valahonnan 6-ról jött le ,ami az én elemzésemben azt jelentené,hogy itt az ideje felmenni egy kicsit vagy akár nagyot. És jobban néz ki,ha 3.9-ről indul,mintha 4.3-ról.
6,5-ös rolloverrel? Én bennt állok a tegnapi minimumon. De csak azért, hogy ha holnap adatnál leszúr akkor a pénteki határidő kifutás miatt ne kellje izgulnom...
Ezt meg tegnap írtam..
http://profitline.hu/hircentrum/hir/168188/Gigantikus-gazaremeles-johet? http://profitline.hu/hircentrum/hir/168278/Foldgaz---Napi-Grafikon-2010.04.20.-(Solar-Capital)
Köszönöm! Elmentettem.
A gáz etf se rossz. Teljesen a padlón van! Ennél lejjebb már nem is nagyon tud menni. 63-ról 7-re. Ez tud nulla is lenni?
Ebből kettő van. Az egyiknek horribilis a rolloverje.
Olajpótló instrumentum zárva az egyik, a másik pluszban védve. Majdnem eltaláltam az éves aljat....
Most látom nem is roszkor zártam...
És ennek nincs lejárata,ráadásul nem mozog olyan nagyot. Általában az olajjal együtt lélegzik.
USO-OIL FUND az amcsi olajtársaságok részvényeit reprodukálják.
ETF-be vettél gondolom
Ahogy mondod,nem mozog csak ide-oda megy 1-1,5 dollárnyit,viszont nincs nagy veszély,így lehet ki-be ugrálni.
Hétfő óta 11pozim volt és most is van kettő. Mivel felfelé várom,ezért csak vettem 82 és 84 között. Sajnos belevettem 84fél körül is gondoltam végre megindul,erre lement 83-ra már dobni akartam,de vissza indult és feljött értem.Közben több helyen is belevettem,addig is jöjjön a lóvé.
A leghosszabb pozi 60pip nyerőben. És megpróbáltam az USO-OIL FUND néven futó valamit. Azon is nyerőben zártam.
Egyszóval rátérdeltem rendesen!
Az. Nem mozog, meg kiszámithatatlan. Hol van már a 2 usd-s mozgás, meg a hosszu gyertyák.
Na végre tudok írni:(
Stop működött, nyerő eltéve, de amit művelnek az beszarábia, és csak a vicc kedvéért csinálnak majd egy 0-ás zárást, de akkor kicsit pihizünk mert kezd megent agyabeteg lenni a piac:))
Látom, teljesen el vagy havazva...:))))
Mindig szerdán van, múltkor volt kivételes időpontban!