Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#233029 bargain_hunter Előzmény: #233023

Rengeteg gazdasági adat, jó vállalati eredmény, bizalmi index azt mutatja, amcsiban is meg Európában is. A bázishoz, meg a várakozásokhoz képest nézve persze.

Ennyit, ennyien hazudnának?

Soros is azt mondta lesz majd még halálkanyar.

8 év múlva.

Addig longolhatunk bátran?

#233020 bargain_hunter Előzmény: #232882

Szerintem be.

Olyan 680-720 között valahol.

Figyeljük majd.

Nem sokáig marad ott, észnél kell majd lenni, gyorsan megvenni.

Lehet csak egy leszúrás lesz.

Foglaljuk össze az esetleges árfolyam emelkedés irányába ható tényezőket:

1. Sajátrészvény vásárlás.

2. Várhatóan fenntartható eredményesség, osztalék.

3. Sztori van. (Ami az árfolyam emelkedés fontos hajtóereje a tőzsdén.) Energia kereskedelem. Nekem náluk van a vonalas telefon, az internet (perfekt, soha semmi baj nem volt vele) a Sat-Tv, csomagban. Emellé még csomagban tudnak szolgáltatni a mostanihoz képest kedvezményesen gázt netán áramot is, már írom is alá az 1 év hűségnyilatkozatot.

4. Kormányváltás után konjunktúrát várok most már végre, ha lassan is, de megindul a fogyasztás, keresletnövekedés még jobban. ( A Sat-Tv sikere bizonyítja, hogy még válságban is van keresnivaló a szórakoztató ipari szegmensben.)

5. Várható további akvizíciók. (a múlt héten is vettek egy céget: EPT)

6. Lemaradó volt az elmúlt években.

A beszélt szinteknek (1100-1200) meg kell lenni az idén.

Bizakodjunk.

Osztalék után is jó lesz…

#233011 filter

Osztalék után is jó lesz a Telekom

Érdemes lehet megtartani a Telekom-papírokat a jövő héten esedékes szelvényvágás után is, az árfolyamot csak az általános piaci korrekció veszélyezteti.

Április 27-én, kedden forog utoljára osztalékszelvénnyel a Magyar Telekom részvénye, s az elmúlt évek tapasztalatai szerint ilyenkor nem kell sietni az eladással. Most azonban érdemes lehet kivárni a szakértők szerint.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=443057

#232896 KawaBazsy Előzmény: #232882

Ha lecsorogna osztalék előtt 750-ig, akkor az is lehet. A mozgók 740 körül vannak, vágás után odáig biztos felcsúszik a papír..

#232840 Koffein Előzmény: #232824

wóóóów ez az infó valahogy kimaradt az életemből :S így a szememben más fényt kap a kicsike :)))

a mocskos nagy tőke nem tépi eztet már ki a kezemből, még a stopot is kiszedem :))))

#232820 filter Előzmény: #232802

Bizony ez a nagy sztori.

Ne feledjük elég nagy előnnyel indulnak a nagy ügyfélkör miatt.

Én már várom, hogy megkeressenek.....

#232813 JP Előzmény: #232802

Igen, kell leljen, de csesszus, ebből is holding lesz mint a phylaxiából?

Persze, ha beszerveznek jól menő üzletrészeket, az lehet profitábilis. De ahány üzletrész, annyi húron kell pengetni a nótát is, hogy az egynek hangozzék.