Most szívatsz? Ezt tuti most találtad ki :)
mi kell neked annál nagyobb sztori, hogy be akar szállni a cég az energetikai piacra?
Ha tőlünk veszi a gázt, akkor féláron kapja a kábelTV-t, internetet, és telefont...Jól hangzik nem? Főleg hatósági díjas fogyasztói áraknál...
Adatbázis van, elérhetőségek vannak, egyszerű és olcsó marketinggel könnyű az ismert márkával piacra lépni.
Amúgy ezért lehet sanszos az SRV is, hogy előbb utóbb kiszorítsák a kisbüfiket. A másik az, hogy a cash termelő képességével így jól meg lehet fínanszírozni a gázüzletág beruházás igényes projectjeit.
Ráadásul sokkal egyenletesebb cash flow-ja lesz, mint a kizárólag gázt szolgáltató cégneknek.
Nos ez a sztori. Az internetben túl nagy a verseny, a mobil túl gyorsan fejlődik, a vonalast meg mindenki lemondja. Ezért ki kell találniuk valamit, hogy mit csináljanak, mert egy cég az mindig kell, hogy találjon valami melót magának, különben tönkremegy.
húúúh az szép :)
de nem örvendek ennek, a forgalom elég gyér... holnap talán nyithat 800on, majd visszacsorog és lekötés lesz a vége :-S vagy a fene sem tudja a nagyok mit akarnak... ami bosszant, hogy nagy sztori nincs benne, csak az osztalék miatt bohóckodok itt ezzel, habár gondolom ezzel nem vagyok egyedül :))))
750-et felejtsd el.
770 megvolt?
Vannak még őrülten vakmerő, szerencsés emberek ! :-)
Potom 44k-val kötötték napi maxra. Eltűntek az eladók a végére.
Átkötést kivesszük belőle 0 forgalommal húzták fel.
Semmi jót nem nézek ki vágásig.
Én még 750-en hígítanék vágás előtt, a 770-es megvolt.. :-)
Jobb lett volna, de tudod, hogy nem vagyok egy ugrálós típus.
Az még jobb lett volna, ha 818-on eladom, és 840-en veszek belőle mondjuk, Rábát.
Utólag mindannyian tudunk okosak lenni.
Előre piszok nehéz.
még jobb lett volna 818-on eladni és 770-en visszavenni, nem? :)
Az első vétel nagy pakkom van meg, nem mertem bővíteni a napokban hozzá.
Annyira adták, adják a magyar piacot, meg ezt a junkot is a választás óta.
Féltem.
Pedig milyen jó lett volna a 770-en hígítani. :-(
vettél?:))
Optimista verzió:
27.-én még lesz egy MNB ülés, ahol kamatvágás lehetséges.
Na mármost, ha Amerika így marad a héten, araszolgat felfelé, akkor reménykedhetünk egy kamatvágásos spekulációban holnap-holnapután, tán még hétfőn délelőtt is, amikor is felhúzhatja lemaradt tőke akár 820-830 szintre és onnan indulunk, puffanunk 28-án reggel 750-740 körülire.
Jó hangulat esetén az a szint megfogja május közepéig, az első negyedéves jelentésig.
Azt látva majd indulunk le vagy fel.
okés, nekem aztán rántsátok fel rendesen, hogy holnap 800ról indulhasson :)))
na léptem, tényleg nem akarom látni a zárót :-)))
A nagy vevők, eladók nem könyveznek. Amit mutatnak az főként piac manipula
788on 231k cserélt gazdát, mit ne mondjak szép :)
matgab: engem már annyira idegel ez a tesze toszaság így vágás előtt, hogy kénytelen voltam kondi bérletet venni, ezért lassan megyek oszt levezetem a feszültséget, nincs kedvem látni a zárót, de még a holnapi nyitót sem :)))
Palik mikor nézett a vételi oldalra?
Amúgy ez a kívánságod hamarosan teljesülni fog, ígérem! :)