Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Kövér: idén nem lesz adócsökkentés

#232572 KawaBazsy Előzmény: #232385

Nekem soha nem is volt hitelem, semmire. Kint Londonban a haveromé olyan, h mindenkori banki alapkamat+1%. Vagyis a válság miatt az egyik lakásának a törlesztője lement vagy 500 fonttal. Így talán én is vennék fel biznicre..

#232538 gentlemanus Előzmény: #232528

Kizárt dolog Zabás, hogy a mai magyar társadalomban egy szélsőségesen liberális alapon beágyazódott párt, mint az LMSZ, 4 év múlva 20%-os szintre juthasson. Erre merek veled fogadni már most egy üveg pezsgőben.

Szerk.: Főleg az kizárt, hogy aki eddig a radikálisabb nemzeti pártra szavazott, hogy ezután át fog szavazni az LMSZ-re, ha lenyugodnának a dolgok.

#232528 Zabás Előzmény: #232430

LMP-SZDSZ összefüggésről mikor fogtok leszállni?? Semmi közük egymáshoz! Zavarja nagyon sokak csőrét, hogy a jobboldalon kívül +1 erő felütötte fejét! Szerintem 4 év múlva a jobbik nem lesz sehol LMP pedig 20% fölött lesz! Nincs szükség már a radikális politikára inkább aki választani fog az egy mérsékeltebb politikára fog szavazni!

LMP-nek is hagyjuk hagy bizonyítson! Akárcsak a FIDESZ.

Jön is majd vissza nemso…

#232523 zeeh_

Jön is majd vissza nemsokára a maffiózó és olyan rend lesz, hogy csak na.

#232522 gentlemanus Előzmény: #232430

Matgab

Ebben igazad van, de ne felejtsd el, hogy sok maszopos és volt szdsz-es ment át a lehet más az szdsz alá, ezért a hirtelen növekedés. Mert más szavazati alternatívájuk nem volt. Tehát a régi szdsz-es szavazati bázist gyakorlatilag mind megkapta az lmsz. Ez jól látszik a régi szdsz-es térképeken, és a mostani lmsz-s térképeken. Ez nagyjából mutatja, hogy a Mo-n élő zsidóság, hol és milyen mértékben telepedett meg.

Az én megállapításom Matgab az, hogy olyan pártok, amelyek egyszer már ledegradálódtak, soha többé nem fognak még egyszer visszanőni, és ez különösen igaz a jobboldali és a liberális pártokra, ugyanis labilis még mindig a társadalmi beágyazódottságuk, egy a kádárizmusban szocializálódott társadalomban. A maszop is csak azért tudott visszajönni, mert értett a kádári Magyarország nyelvén. Ha a Fidesz elbukik a rá szavazók tömege fogja a Jobbikot választani.

Nem, az emberek memóriája nem két évig terjed, ez véglegesen kiderült és bebizonyosodott, mert rengetegen nem feledik 2004. december 5-t, Öszödöt, a 2006. szept-októberi eseményeket, az lehet menni-t, stb. Megváltozott a világ az elmúlt 20 év alatt, 180 fokkal. Nyitottabbak, figyelmesebbek lettek az emberek.

Ami meg Kövért illeti: nonszensz dolognak tartom a megnyilvánulását, egy olyan embernek, aki vérkemény politikai múlttal rendelkezik, tehát nem egy kezdő, és pontosan tudja, hogy súlya van minden szavának. Lásd a köteles beszéde után kialakult helyzetet. Arról nem is beszélve, hogy a mondandója szembe megy az Orbán Viktor által elmondottakkal. Szóval mondjam, hogy egy amatőr? Kétlem. A legprofibb politikusok egyike, nemhiába van idők kezdete óta az egyik vezető pozícióban a Fideszben. Csak a Fideszt nem söpörte el a gengszterváltás a váltó pártok közül ( maszopon kívül, de azt meg nem tekintem rendszerváltó pártnak ). Lehet, hogy Viktor rábízta a kényes feladatatot? Ha direkt el akarják kártyázni a 2/3-ot, akkor ezért a nép büntetni fog megint. Mert a nép figyel. Oszt akkor majd lehet elmélkedni 20-25%-on a 67 helyett.

Mondjuk szvsz nem sok hatása lesz a mostani beszédének, mert elemi igény van ezeket elzavarni minél nagyobb arányban.

#232491 matgab Előzmény: #232467

és akkor ez csak a fehér kereset...

Mondjuk ha a saját pénzügyeiket is csak fele olyan "jól" végzik, mint a rájuk bízott pénzeket, akkor a világ pénze nem elég nekik.

Meg hát tudod aki úrként akar kinézni, annak költségei is nagyok tudnak lenni...

#232477 Zabás Előzmény: #232462

Kövérről mindig ez a film és ez a részlet a filmből jut eszembe: /legelején van/

#232467 zeeh_ Előzmény: #232454

Talán nem loptak eleget.

Szegény Sz. Z. kipás felvonulót majdnem megsajnáltam múlt héten, amikor arról beszélt, hogy miután visszalépett az emeszpé színeiből, nem is tudja, mihez fog kezdeni 20 évnyi képviselői munka után.

Egy évben egy képviselő félre tudott tenni szvsz legalább 5-10 millát. 20 év alatt ez arányosan 100-200 milla legalább. Ne mesélje nekem senki, hogy nem keresett annyit ez idő alatt, amiből ne élhetne meg vidáman élete végéig... és akkor még szó sem esett Kovács olvtársról, aki 100 millával gazdaghatott sajtóhírek szerint a "kiváló" biztosi munkájáért.

#232462 Ricsi Előzmény: #232447

Eddig is az volt, ki akarta felakasztani a nem fideszre szavazókat?

#232434 Zabás Előzmény: #232430

az emberek memóriája kb 2 évig terjed!

szerintem csak a sarokig! :))

#232430 matgab Előzmény: #232384

gentle, te nem hiszel a marketing erejében?

Szted az mszmp-t nem lehetett 4 év múlva eladni reloaded, mint mszp?

az emberek memóriája kb 2 évig terjed.

Nézd meg az SZDSZ 3 hónappal ezelőtt 1%-ot sem érte el. Zöldbe költöztették, adtak neki egy hangzatos nevet, betettek előtérbe néhány eddigi háttérembert és máris 7%-os párt lett 3 hónap alatt egy kis médiasegítséggel.

2014-ben 15-25%-ot fognak elérni. Most nem is volt más céljuk, csak hogy bekerüljenek és utána jogosan hallassák mindnhol a hangjukat, kemény, jogosnak tűnő kritikákkal.

Aztán 2014-től megint befutja azt a pályát, mint az SZDSZ 25-15-10-5%-aival mindig a mérleg nyelve lesz, mert a radikális jobboldalt ugyanúgy kiütik, mint 2002-ben a MIÉP-et. Az első forduló előtt egy kis ízelítőt kapott a Jobbik, hogy mire számíthat a gengszterváltó pártoktól- amellett, hogy igazad van, az én szavazatomat is a végül a Fidesz nyerte kétszer, mert én is úgy láttam, hogy 1) a Jobbik biztos, hogy bekerül a Parlamentbe kívánt mértékben, 2) legyen meg a Fidesz stabil 2/3-a, hogy ne lehessen kifogása.

Ezt a hülye Kövért meg ki kéne rúgni a Fideszből, hogy ilyenekkel ássa alá az egész eddig hangoztatott kormányprogramot. Véletlenül pont az ő szövegébe tudott anno belekötni a Gyurcsány is 2006-ban. Meg ő harcolt leginkább 2002-ben a MIÉP (aki az elmúlt 20 évben a legkorrektebb, legszakmaibb párt volt a parlamenti pártok közül az utóbbi 20 évben!) bekerülése ellen, amit néhány tized % szavazat (hamisítással) sikerült is elérni. Újraszámlálás? Isten ments -mondta egyhnagúan az összes párt.