Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Kövér: idén nem lesz adócsökkentés

matgab Előzmény: #232384

gentle, te nem hiszel a marketing erejében?

Szted az mszmp-t nem lehetett 4 év múlva eladni reloaded, mint mszp?

az emberek memóriája kb 2 évig terjed.

Nézd meg az SZDSZ 3 hónappal ezelőtt 1%-ot sem érte el. Zöldbe költöztették, adtak neki egy hangzatos nevet, betettek előtérbe néhány eddigi háttérembert és máris 7%-os párt lett 3 hónap alatt egy kis médiasegítséggel.

2014-ben 15-25%-ot fognak elérni. Most nem is volt más céljuk, csak hogy bekerüljenek és utána jogosan hallassák mindnhol a hangjukat, kemény, jogosnak tűnő kritikákkal.

Aztán 2014-től megint befutja azt a pályát, mint az SZDSZ 25-15-10-5%-aival mindig a mérleg nyelve lesz, mert a radikális jobboldalt ugyanúgy kiütik, mint 2002-ben a MIÉP-et. Az első forduló előtt egy kis ízelítőt kapott a Jobbik, hogy mire számíthat a gengszterváltó pártoktól- amellett, hogy igazad van, az én szavazatomat is a végül a Fidesz nyerte kétszer, mert én is úgy láttam, hogy 1) a Jobbik biztos, hogy bekerül a Parlamentbe kívánt mértékben, 2) legyen meg a Fidesz stabil 2/3-a, hogy ne lehessen kifogása.

Ezt a hülye Kövért meg ki kéne rúgni a Fideszből, hogy ilyenekkel ássa alá az egész eddig hangoztatott kormányprogramot. Véletlenül pont az ő szövegébe tudott anno belekötni a Gyurcsány is 2006-ban. Meg ő harcolt leginkább 2002-ben a MIÉP (aki az elmúlt 20 évben a legkorrektebb, legszakmaibb párt volt a parlamenti pártok közül az utóbbi 20 évben!) bekerülése ellen, amit néhány tized % szavazat (hamisítással) sikerült is elérni. Újraszámlálás? Isten ments -mondta egyhnagúan az összes párt.