Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#232802 matgab Előzmény: #232799

mi kell neked annál nagyobb sztori, hogy be akar szállni a cég az energetikai piacra?

Ha tőlünk veszi a gázt, akkor féláron kapja a kábelTV-t, internetet, és telefont...Jól hangzik nem? Főleg hatósági díjas fogyasztói áraknál...

Adatbázis van, elérhetőségek vannak, egyszerű és olcsó marketinggel könnyű az ismert márkával piacra lépni.

Amúgy ezért lehet sanszos az SRV is, hogy előbb utóbb kiszorítsák a kisbüfiket. A másik az, hogy a cash termelő képességével így jól meg lehet fínanszírozni a gázüzletág beruházás igényes projectjeit.

Ráadásul sokkal egyenletesebb cash flow-ja lesz, mint a kizárólag gázt szolgáltató cégneknek.

Nos ez a sztori. Az internetben túl nagy a verseny, a mobil túl gyorsan fejlődik, a vonalast meg mindenki lemondja. Ezért ki kell találniuk valamit, hogy mit csináljanak, mert egy cég az mindig kell, hogy találjon valami melót magának, különben tönkremegy.

#232799 Koffein Előzmény: #232666

húúúh az szép :)

de nem örvendek ennek, a forgalom elég gyér... holnap talán nyithat 800on, majd visszacsorog és lekötés lesz a vége :-S vagy a fene sem tudja a nagyok mit akarnak... ami bosszant, hogy nagy sztori nincs benne, csak az osztalék miatt bohóckodok itt ezzel, habár gondolom ezzel nem vagyok egyedül :))))

Potom 44k-val kötötték n…

#232678 apafi

Potom 44k-val kötötték napi maxra. Eltűntek az eladók a végére.

Re: Nagyon optimista verzió

#232635 bargain_hunter Előzmény: #232625

Jobb lett volna, de tudod, hogy nem vagyok egy ugrálós típus.

Az még jobb lett volna, ha 818-on eladom, és 840-en veszek belőle mondjuk, Rábát.

Utólag mindannyian tudunk okosak lenni.

Előre piszok nehéz.

#232625 matgab Előzmény: #232616

még jobb lett volna 818-on eladni és 770-en visszavenni, nem? :)

#232616 bargain_hunter Előzmény: #232608

Az első vétel nagy pakkom van meg, nem mertem bővíteni a napokban hozzá.

Annyira adták, adják a magyar piacot, meg ezt a junkot is a választás óta.

Féltem.

Pedig milyen jó lett volna a 770-en hígítani. :-(

Nagyon optimista verzió

#232597 bargain_hunter

Optimista verzió:

27.-én még lesz egy MNB ülés, ahol kamatvágás lehetséges.

Na mármost, ha Amerika így marad a héten, araszolgat felfelé, akkor reménykedhetünk egy kamatvágásos spekulációban holnap-holnapután, tán még hétfőn délelőtt is, amikor is felhúzhatja lemaradt tőke akár 820-830 szintre és onnan indulunk, puffanunk 28-án reggel 750-740 körülire.

Jó hangulat esetén az a szint megfogja május közepéig, az első negyedéves jelentésig.

Azt látva majd indulunk le vagy fel.

#232554 Koffein Előzmény: #232549

okés, nekem aztán rántsátok fel rendesen, hogy holnap 800ról indulhasson :)))

na léptem, tényleg nem akarom látni a zárót :-)))

#232533 apafi Előzmény: #232490

A nagy vevők, eladók nem könyveznek. Amit mutatnak az főként piac manipula

788on 231k cserélt gazdá…

#232524 Koffein

788on 231k cserélt gazdát, mit ne mondjak szép :)

matgab: engem már annyira idegel ez a tesze toszaság így vágás előtt, hogy kénytelen voltam kondi bérletet venni, ezért lassan megyek oszt levezetem a feszültséget, nincs kedvem látni a zárót, de még a holnapi nyitót sem :)))

#232493 matgab Előzmény: #232490

Palik mikor nézett a vételi oldalra?

Amúgy ez a kívánságod hamarosan teljesülni fog, ígérem! :)

#232490 Koffein Előzmény: #232398

Ahogy Palik is mondaná, ránézvén a vételi oldalra, szívesebben lennék egy héttel öregebb...