Magas készletek, esés, küzdelem a 83-nál:))
Szíved szerint kellet volna döntened:))
Magas készletek, esés, küzdelem a 83-nál:))
Szíved szerint kellet volna döntened:))
Adat előtt betettem az ordert, azért szóltam előtte, mert nagyon esni akart csak egy löket kellet neki.
;-D. Hát igen. Én még mindig félek tőle. Szivem szerint shortolnám a hétre.
Na, az csinos lenne:))
Egyelőre nem hiszem, hogy rosszul döntöttem, csak a továbbiak, na az kérdés:))
egy jelentős arany, olaj szétválásnál, komoly vérengzést tud csinálni az a pár. Részemről nem aktuális, egy erős trendelő piacon megfontolandó:))
És ez tényleg igaz! A múltkor említettétek,azóta rápillantok,hogy reagál.
Bakiba,
mi lenne ha olaj helyett usdcad-ot kezdenénk trédelni? Annak legalább nincs lejárata. Ugyanúgy mozog csak ellentétesen...
Próbálkoztam,de mindig berezelek és,ha már szép zöld,akkor zárom.Nem szeretnék nagyobb zakót. Az olaj már megszívatott párszor.De most én tolok ki vele.
Ez a mai 1dolláros mozgás nem sok. A légtérzár miatt nem fogy eléggé az üzemanyag.Szerintem figyelni kell az izlandi fejleményeket,mert ha megindul a légi közlekedés,akkor megugrik az olaj.
A 80-nak nem sok esélye lesz szerintem,pedig örülnék neki,mert az tényleg egy jó beszálló.De a 82-vel kezdődőek is. Első körben felmászik 87-re és kis hezitálással átugrik rajta majd 90-ről visszajön 85-re és ha még belefér a májusiba vissza 90fölé. Ez a prognózisom.
Lehet,hogy nem jön be,de szépen hangzik!
én erre gondoltam "83,5-en álltam be vételre, de kiálltam." de a 80 is jó, ha tényleg megyünk:))
De az én szintem 80. Afelett meg az elözö határidöben meg shortoltuk.