Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#23359 Csokigyáros Előzmény: #23352

nyugodt vagyok:)

amúgy ez olyan dél körül szokott megindulni, a 2. félidei teljesítménye jobb szokott lenni...

hajrá...

#23194 Csokigyáros Előzmény: #23176

Mummy, én valszeg megtartom... szvsz is jobb az osztalék az adó miatt, másrészt, ha csökkennek a hozamok akkor az a 74 forint viszonlyag hamar visszamászhat...

valszeg akkor is beker ár felett lesz... szóval én megtartom.. :)))

#23178 Balázs István Előzmény: #23176

A korábbi osztalékfizetések után, az esetek többségében nagyobbat esett rövid távon a papír, hogy megérje osztalékra utazni. Hónapok telnek majd el, mire tisztességes ára lehet újra. Persze ez sem szentírás, de érdemes a két oldalt mérlegre tenni, mi éri meg jobban! Ha nem esne nagyobbat vágás után, teljesen igazad volna, logikus, amit írsz.

#23176 Mummy Előzmény: #23174

Ezt értem, de az osztalék "nem tűnik el"! A számlára jön májusban, ami 10 %-val adózik. Ha vágás után az esés 74 Ft alatt marad akkor az + nyereség.... szvsz

#23174 nagyati Előzmény: #23172

Itt az okosok azt mondják nem biztos, hogy érdemes megtartani az osztalékra, mert másnap az osztalék árával fog esni a papír

#23169 hosszhuszár Előzmény: #23161

Szia.

Remélem.

620-30 körül szándékozom eladni, hacsak nem látok valami bődületes erőt benne :)))

#23161 Csokigyáros Előzmény: #22942

szép reggel... süt a nap...virágzanak a fák...

forint 290 alatt... veszik az állampapírokat... csökkennek a hozamok...

tegnapi nem kis forgalmú nap után...

szóval telkó 600 felé néz ma??? :)

#22942 hosszhuszár Előzmény: #22911

nem, ma nyuszi oltam, nem mertem otp-t enni, ezért "leminősítettem magam AAA+ ról,

tigriscsíkos nyúllá..........

remélem a nyúl megy, tigris marad.......

#22620 Gudakes Előzmény: #22614

Én eladtam, mert azt gondoltam a 580 nehéz lehet és visszapattan. Bent vagyok azóta 575 vételen. Még nem reménytelen azért! :)