592 napi csúcson zárt, szép!
getorade vagy red bull reklám volt? :)
581 és 573 tán a támasz.
nyugodt vagyok:)
amúgy ez olyan dél körül szokott megindulni, a 2. félidei teljesítménye jobb szokott lenni...
hajrá...
pihen kicsit, nyugalom:)
Szia, nem.
Előtte eladom, mindenképp.
tegnap nagyon kellett, ma már nem???
Mummy, én valszeg megtartom... szvsz is jobb az osztalék az adó miatt, másrészt, ha csökkennek a hozamok akkor az a 74 forint viszonlyag hamar visszamászhat...
valszeg akkor is beker ár felett lesz... szóval én megtartom.. :)))
A korábbi osztalékfizetések után, az esetek többségében nagyobbat esett rövid távon a papír, hogy megérje osztalékra utazni. Hónapok telnek majd el, mire tisztességes ára lehet újra. Persze ez sem szentírás, de érdemes a két oldalt mérlegre tenni, mi éri meg jobban! Ha nem esne nagyobbat vágás után, teljesen igazad volna, logikus, amit írsz.
Ezt értem, de az osztalék "nem tűnik el"! A számlára jön májusban, ami 10 %-val adózik. Ha vágás után az esés 74 Ft alatt marad akkor az + nyereség.... szvsz
Itt az okosok azt mondják nem biztos, hogy érdemes megtartani az osztalékra, mert másnap az osztalék árával fog esni a papír
Sziasztok!
Nem tudom, nem is gondolkodtok az osztalékon?
Szia.
Remélem.
620-30 körül szándékozom eladni, hacsak nem látok valami bődületes erőt benne :)))
szép reggel... süt a nap...virágzanak a fák...
forint 290 alatt... veszik az állampapírokat... csökkennek a hozamok...
tegnapi nem kis forgalmú nap után...
szóval telkó 600 felé néz ma??? :)
nem, ma nyuszi oltam, nem mertem otp-t enni, ezért "leminősítettem magam AAA+ ról,
tigriscsíkos nyúllá..........
remélem a nyúl megy, tigris marad.......
józsi, hova tünt a mernyó profil???
zebra(tigris)csíkos nyuszi lettél Húsvétra???
Igen, alakul.
Ez a szemem nevet, de az otp-s sír,,,,,,,:)))
szép nap... forgalom... majdnem napi maxos zárás...
azon a tájon vagyok Én is...