Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Kövér: idén nem lesz adócsökkentés

#232208 zeeh_ Előzmény: #232147

Lehet, hogy korai az ítélet, de akkor, amikor rengeteg kkv már a tartalékait éli fel és kivárásra játszanak (amíg a tartalék el nem fogy), nem 4 éves tervben kell gondolkozni, hanem gyorsan és drasztikus lépéseket kellene tenni végre.

Meg kellene húzni a nadrágszíjat igen keményen az államból élőknél, de az őszi választások miatt borítékolható, hogy addig semmi nem fog történni sajnos.

#232147 gentlemanus Előzmény: #232113

Zeeh,

Én nem kérdőjelezem meg a jószándékukat.

Főleg különösen akkor nem, amikor tudom, hogy májusra totál kiürül az államkassza, és nagyon kicsi a mozgásterük az IMF miatt.

Kíváncsi vagyok, ha a Jobbik nyert volna, akkor ők mit is csináltak volna ebben a helyzetben?

Minden esetre szerintem a legkonzekvensebb megoldás az volna, ha a munkájuk eredményét nem most vennénk nagyító alá, mikor még meg sem alakult a Fidesz kormány, és egy horror helyzetben lévő ország írányítását kell átvenni, hanem a négyéves ciklus végén.

#232126 Zabás Előzmény: #232113

szerintem kövér nem akarja, hogy 2/3 legyen! :)

Miért nem a I(I. forduló után nyilatkoznak ilyeneket?

#232120 Sumér harcos Előzmény: #232113

hát ha elküldik a fejősteheneket a lecsóba,akkor megnézhetik magukat......

Kövér: idén nem lesz adócsökkentés

#232113 zeeh_

(Majdnem) 2/3-dal a zsebükben azért nem ekkora tökölést várnék a Fidesztől adók terén. Ehhez képest úgy néz, igen lassan fognak reagálni és még ők pofáztak, hogy az MSZ(M)P nem reagált a válságra gyorsan érdemi lépésekkel, amelyek segítették volna a gazdaság élénkítését. F@sza, újabb 4 év tökölés fog jönni, az eddig megmaradt kkv-k egy része meg lehúzhatja a rolót (jövő januárig is).

http://index.hu/belfold/2010/valasztas/kover_iden_nem_lesz_adocsokkentes/

Re: nincs cím

#232037 zeeh_ Előzmény: #231634

Csak nem a HM EI-re gondolsz? :)

Szerintem az álomvasút lehet a legnagyobb falat.

Hamis, félig elégetett L…

#231679 TrogerBroker

Hamis, félig elégetett LMP-s ajánlószelvényeket találtak

Tucatnyi kitöltött, félig-harmadáig elégett ajánlószelvényt adott le az Országos Választási Bizottsághoz (OVB) kedden egy internetes újságíró, aki szerint a cédulák hamisítványok.

Menyhért Mészáros László elmondta: a szelvényeket a fővárosban egy kukában találta egyik ismerőse. Valamennyi szelvényen az LMP egyik budapesti képviselőjelöltjének neve olvasható, s több ajánló személyes adata is látható azokon.

Közölte: a szelvényeken szereplők közül három ajánlót felkeresett, közülük ketten azt mondták, nem erre a pártra töltötték ki szelvényüket.

Menyhért Mészáros László a televíziós kameráknak is bemutatott szelvényeket a sajtótájékoztató után az Országos Választási Irodához vitte, s átadta az iroda egyik munkatársának, aki ígéretet tett arra, hogy azokat az OVB elé tárja.

#231634 matgab Előzmény: #231559

szerintem a legnagyobbat a HM és a BM kapargászásával lehetne találni...

Ugye emlékeztek még arra, hogy a rendőrség helyett kik "biztosították" a megemlékezéseket? És kik őrzik a használaton kívüli laktanyákat?

Mennyibe kerülnek a működésképtelennek minősített eszközök, amikor visszabéreljük őket, vagy mennyiért adogatják el őket? Mennyiért szerezzük be az eszközöket?

csak ezek mind titkos infok, nehéz ennek utánanézni.

De a fegyverben a kábszerben és a nőkben van a pénz. A kormány hivatalosan csak fegyverrel bizniszel...

#231574 Koffein Előzmény: #231559

A Szerencsejáték zrt.nél a meg nem nyert milliárdok útjára kíváncsi lennék :)))

Borul az FKF bili. htt…

#231559 zeeh_

Borul az FKF bili.

http://www.mno.hu/portal/708379

Én még ezekre várok: MÁV, MTV, Posta, Szerencsejáték Rt.

Lehet, hogy van közötte olyan, ahol rendben van minden, de én szétnéznék ezeknek a háza táján is.

#231238 izolta Előzmény: #231232

Azért a L. Ildikónak is van a képén bőr.

... mondanám, de ki tudj mi van ott :D

#231232 matgab Előzmény: #230942

Az OVB a legmocskosabb MSZP támogató szervek egyike.

nem véletlenül mondta anno Sztálin, hogy mindegy, hogy hányan mennek szavazni és mire szavaznak , a lényeg az , hogy én számoltassam össze a szavazatokat!

Az OVB tevékenysége:

Ugye mindjárt azt mondták, anno 2002-ben, hogy a szavaztok újraszámlálása nem lehetséges. Ehhez képest úgy látszik még Irak is demokratikusabb országnak számít a mienknél:

http://hvg.hu/vilag/20100419_iraki_valasztas_ujraszamoljak_szavazatoka

Utána amit csináltak a kettős állampolgárságnál meg a képviselői elszámoltatásról szóló szavazásnál, meg az egészségügyi reformról történő szavazgatásoknál- hogy csak a legnagyobbakat mondjam , az már büntetőjogi kategória!

És akkor most rá ez az LMP meg fasiszta dolog.

Kíváncsi vagyok, ha Vona Gábor mondta volna az MSZP -re hogy cionista néppárt, aki a globálkapitalista tőkét szolgálja ki, akkor mit mondott volna ez a bizottság -pedig ez még igaz is lett volna!

Azt meg élőben láthattuk, hogy mennyire okos, jó szervező, tudatos, jó felépítésű, előrelátó és a megfelelő döntéseket meghozni tudó szerv ez a tetves banda április 11-én. Meglepő módon a felelősséget -jó káder módra- azóta sem vállalják. Mindenki más hibás, csak ők nem.

Én rögtönítélő statáriális bíróság elé állítanám őket!