Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #230942

Az OVB a legmocskosabb MSZP támogató szervek egyike.

nem véletlenül mondta anno Sztálin, hogy mindegy, hogy hányan mennek szavazni és mire szavaznak , a lényeg az , hogy én számoltassam össze a szavazatokat!

Az OVB tevékenysége:

Ugye mindjárt azt mondták, anno 2002-ben, hogy a szavaztok újraszámlálása nem lehetséges. Ehhez képest úgy látszik még Irak is demokratikusabb országnak számít a mienknél:

http://hvg.hu/vilag/20100419_iraki_valasztas_ujraszamoljak_szavazatoka

Utána amit csináltak a kettős állampolgárságnál meg a képviselői elszámoltatásról szóló szavazásnál, meg az egészségügyi reformról történő szavazgatásoknál- hogy csak a legnagyobbakat mondjam , az már büntetőjogi kategória!

És akkor most rá ez az LMP meg fasiszta dolog.

Kíváncsi vagyok, ha Vona Gábor mondta volna az MSZP -re hogy cionista néppárt, aki a globálkapitalista tőkét szolgálja ki, akkor mit mondott volna ez a bizottság -pedig ez még igaz is lett volna!

Azt meg élőben láthattuk, hogy mennyire okos, jó szervező, tudatos, jó felépítésű, előrelátó és a megfelelő döntéseket meghozni tudó szerv ez a tetves banda április 11-én. Meglepő módon a felelősséget -jó káder módra- azóta sem vállalják. Mindenki más hibás, csak ők nem.

Én rögtönítélő statáriális bíróság elé állítanám őket!