Regisztráció Elfelejtett jelszó

DELPHOI

Re: nincs cím

#23103 Kissherceg Előzmény: #23097

BOE legalább vesz aranyat, hogy a fontnak teremtsenek egy kis értéket. Dollárral komoly gondok lesznek, viszont UK-t kifogja finanaszírozni? Sztm angolok dolga sem egyszerű. EU lassan reagál, rugalmatzlan ügyintézés, elhúzódás várható.

#23102 rbbj11 Előzmény: #23100

szerintem is összetettebb, nem is értek ezzel az állításoddal egyet.

#23101 rbbj11 Előzmény: #23097

hát, menekülni? Egy olyan ország devizájába, aminek a lufi gazdasága először kezdett összeomlani? Szerintem lufi ország lufi pénzzel, ami pénz még mindig túlértékelt. Persze ha a többi is kuka lesz, akkor a legkukábbak közt még előléphet e legkevésbé kukává....Bár akkor már miért nem a CHF???? Szerintem az inkább lehetne menekülő deviza. Vagy akár JPY. AUD, CAD is sokkal jobb, csak hát azok nem léphetnek elő szerintem ilyen pozícióba, amiről beszélünk.

Nekem CHF a tippem és a kedvencem értékmegőrzésre.

#23100 Sanguis Előzmény: #23096

Ahol kirobbant a válság legelőször, és időben kezelték ott lesz leghamarabb vége. De ez ennél kicsit összetettebb.

#23097 Sanguis Előzmény: #23094

A GBP-nek talán még lesz egy kicsi, de nagyon kicsi köre lefelé. A dollár előbb utóbb gyengülni fog, hasonló mértékben, mint ahogy a fontot agyonverték. Az eurozónában még jócskán gond lesz, amikor a britek már kezdenek kilábalni a válságból. A GBP lesz egy darabig a menekülő deviza. Fél- egy év szerintem.

#23096 rbbj11 Előzmény: #23093

én meg vacaknak tartom a gbp-t. És nem látom, miért kéne felértékelődjön. Pedig nem tőled hallom ezt először.

#23093 Sanguis Előzmény: #23089

Vegyetek most angol fontot, a legjobb befektetés szerintem hosszú távon. Lehet, hogy lesz még a GBP/USD 2,5/1 hamarosan.:)

#23092 Alter Előzmény: #23078

Ide nem lehet,a blogba tettem. Sztm állandó félreértések forrása az eltérő stratégiákból következő hsz-ek egymásra vonatkoztatása,tisztára,mint egy rajzfilm....Ugyanannak a képnek a különböző nagyítású részleteiről zajlik a párbeszéd,ráadásul színes szemüvegekben ülünk és gyakran erről nem is tudunk..és toljuk az élőadás közvetítését.Lenyűgöző!Páratlan!(vagy nem...)

#23089 rbbj11 Előzmény: #23084

"csak"...

Na ja, sok mindent eldöntött ott az állam...én szkeptikus vagyok középtávon a döntései tartósságában.

Valóban lesznek túlélő bankok, de azok vajon innen valaha még feljebb értékelődnek? Miért ne maradhatna 5 euro alatt a citi a köv. 10 évben?

#23086 Sanguis Előzmény: #23083

Óhatatlan, hogy ne olvadjon be fillérekért egy nagy bankba. A mi kis politikusaink minden esélyt eljátszottak arra, hogy bármiféle ellenállást kifejthessenek, +nemzeti értékek+ védelmében. Ez cinikus akart lenni,

Csak az a baj, hogy Csányi és a slepp nem gatyában menekül.

#23084 Kanyisz Előzmény: #23082

Lesznek túlélő bankok. A Citi már ilyen, mióta az állam eldöntötte, hogy törzs-részvényesíti a mentő csomagja egy részét. Csak a további hígítás veszélye kérdéses még.

#23082 rbbj11 Előzmény: #23080

én meg lehet, hogy épp akkor már nem :)

Mindenesetre nekem is szimpibb bármilyen szektor, mint a bank.

#23081 rbbj11 Előzmény: #23075

az eltérő időtávok miatt is elég különbözőek a meglátásaink, ami érthető is.

#23080 Sanguis Előzmény: #23056

:)) Tetszik a logika. De még lesz lentebb szerintem minden. És én az angol, auszi, dél-afrikai, brazil bányarészvényekre kacsingatok majd, ha megéri venni.

Tavaly, amikor sz OTP-t leküldték valami mások által elképzelhetetlen TA szintre, talán 2800, akkor mindenki azt mondta ez az alja. Most is azt mondom, hogy 800-nál én is veszek.

#23075 Kanyisz Előzmény: #23071

Hát nekem meg több hét, de inkább hónap az időtávom (persze a stop gyakran rövidít) Ezért néhány hétig izgulok, aztán hetekig csak számolok.:o)

#23073 Alter Előzmény: #23068

Szerinted EURUSD,AUDJPY?GBPJPY hogy áll most?ÉN a részvények miatt figyelem őket,de nekem a mai OTP rally nem jött le ezekből,sőt...Pl.EURUSD egy hete kiesett az emelkedő csatornából,most mintha egy csökkenő háromszöget építene 1.3150 körüli talppal.