Miért? Emelkedik nem? Követö szedett ki?
ez szep bukta, tegnap vettem 950-ert, utana amikor lefutott 81 alá akkor eladtam 850 ért, közben ma meg nyerhettem volna +20%-ot.
Tudnal egy linket adni, ahol a kovetkező havit latom :(
En a http://www.cx-portal.com/wti/oil_en.html szoktam kovetni.
az már a következő havi határidőn fut, az meg alig ment 82 alá.
Pozik kiszedve pluszban. Oldalazás várható 80-85 között. Azt nem tudom,hogy meddig. Megint inkább irány keresés van. 80-ra betettem egy ordert kíváncsi vagyok,hogy lejön érte?
82,5 alatt már nyugodtan lehet venni.
Ma nem leszek nagyon gép előtt,ezért nem babrálom.
82.3 másodszori leszúrásnál vettem amikor fordult, de az előbb is írtam nekem sem tetszik teljesen:))
Én nem vettem. Du 83,5-en álltam be vételre, de kiálltam. Majd 80-on, vagy ez a kör kimarad.
Nem tetszik, vánszorog. Nem mozog, így nagy mozgások előtt szokott viselkedni, viszont az irányát még nem érzem...
Megindítottam, de nem tudtam szólni stoki ingadozás okán, viszont valahogy nem az igazi.
Meglátjuk:))
Többször belevettem,de mindig visszajött a stoppomért,így apránként egyre feljebb vettem.Most két pozim van.
Majdnem vettem 4 ora környéken. De meggondoltam magam.
Én már rátérdeltem az olajra! A kalácsaim remélem bírják! Irány a 90!
Gs hír, vulkán, opció, megcsavarta a gyomrukat, és kiraktak egy kicsit. Hétfő dönthet, jön a Citi és egyéb nyalánkságok. Röviden ennyi:))
A vulkán kitörés megrengette a tőzsde világát! Őrülök,hogy nem maradtam vételen az olajba,de sajnálom is,hogy kimaradtam egy jó kis shortból!