Nekem azért úgy tűnt a mai nap, hogy negybüffentsek adogatták. Felengedték pár pöttyöt, azt borítottak. Majd meglátjuk mire jutunk.
Nekem azért úgy tűnt a mai nap, hogy negybüffentsek adogatták. Felengedték pár pöttyöt, azt borítottak. Majd meglátjuk mire jutunk.
keveset vettem, bár ha sávozik, akkor valahol erre van az alja
heeeh mi a szösz? elég fura, amíg nem volt stocky addig esett a telkó, most hogy van stocky elkezdett emelkedni... csaknem figyelnek bennünket, vagy az is lehet, hogy mi generáljuk a forgalmat? :S érdekes :DDD
Ma én is vettem meglévőkhöz 81-en. 80 alatt nem volt kitől, egyszerűen nem adtak ezek a piszkok :)
én is hagytam kitömetni magam 90, 85, 80on... kíváncsi vagyok mi sül ki ebből...
Én végig vettem 795-től 780-ig, s lejjebb is állok.. Csak gyűjjön még.. :-)
vételen vagyok 80 alatt 79-78 legjobb vevője vagyok szinte. Egyelőre nem kaptam...
Én pénzt nem teszek arra:) Esetleg holnap után:)
jaja holnap letöri a bili fülét:)
Nemtom figyelitek e, de a nagy füles csésze (vagy fordított fejváll) füle naposon kialakított egy kisebb füles csészét. Naggyon gyanús.. :-)
Csinálhatta volna fordítva a számsort, kb 6ft al jobban jött volna ki. :-)
Vicces speki pénteki zárás előtt az ajánlati könyvben.. :-)
http://kepfeltoltes.hu/view/100416/V_g_lap01_cr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem itt a hozam kockázatra gondoltam.
Azaz ha a magyar állampapír hozama 5%, akkor a TCOM-nak is hasonló kockázati szintje lehet rövid távon (legalábbis nem dupla akkora az osztalék ki nem fizetés esélye, mint az állam esetében a kamat ki nem fizetésének az esélye, bár ezt konkrétan csa a CDS-ek vizsgálatával tudnám megmondani-ha értenék azokhoz.)
Tehát itt a hozam helyett a hozamelvárás szót értettem.
számold ki a cégértéket Ftra és ahhoz adjál osztalékot :) Akkor kapod a funda árat sztm
Akkor sem értem. Ha a Tcom 100%-al magasabb hozamot biztosítana, mint az állampapír, akkor lenne 10%. És akkor 74/0,10=740..
Hát ha 5% hozama van az állampapírnak, akkor tegyük fel, hogy a TCom 20%-kal magasabb hozamot biztosít , mint az állampapír. legyen 6%.
Az azt jelenti , hogy 74/0,06= 1233, ráadásul ezt a hozamot egy hónapon belül megkapjuk, ergo biztos.
Nos, ezért kellene legalább napi 20 (de most már inkább lassan 50 ) forintot emelkednie, ha nem áraz valamit brutálisan félre a piac, vagy én nem veszem észre egy hónapja azt, amin gondolkozok egy hónapja, hogy mit árazhat a piac.