Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#230760 apafi Előzmény: #230748

Nekem azért úgy tűnt a mai nap, hogy negybüffentsek adogatták. Felengedték pár pöttyöt, azt borítottak. Majd meglátjuk mire jutunk.

heeeh mi a szösz? elég f…

#230748 Koffein

heeeh mi a szösz? elég fura, amíg nem volt stocky addig esett a telkó, most hogy van stocky elkezdett emelkedni... csaknem figyelnek bennünket, vagy az is lehet, hogy mi generáljuk a forgalmat? :S érdekes :DDD

#230747 apafi Előzmény: #230708

Ma én is vettem meglévőkhöz 81-en. 80 alatt nem volt kitől, egyszerűen nem adtak ezek a piszkok :)

#230705 Koffein Előzmény: #230698

én is hagytam kitömetni magam 90, 85, 80on... kíváncsi vagyok mi sül ki ebből...

Nemtom figyelitek e, de …

#230646 KawaBazsy

Nemtom figyelitek e, de a nagy füles csésze (vagy fordított fejváll) füle naposon kialakított egy kisebb füles csészét. Naggyon gyanús.. :-)

#230016 matgab Előzmény: #229995

nem itt a hozam kockázatra gondoltam.

Azaz ha a magyar állampapír hozama 5%, akkor a TCOM-nak is hasonló kockázati szintje lehet rövid távon (legalábbis nem dupla akkora az osztalék ki nem fizetés esélye, mint az állam esetében a kamat ki nem fizetésének az esélye, bár ezt konkrétan csa a CDS-ek vizsgálatával tudnám megmondani-ha értenék azokhoz.)

Tehát itt a hozam helyett a hozamelvárás szót értettem.

#229995 KawaBazsy Előzmény: #229982

Akkor sem értem. Ha a Tcom 100%-al magasabb hozamot biztosítana, mint az állampapír, akkor lenne 10%. És akkor 74/0,10=740..

#229982 matgab Előzmény: #229965

Hát ha 5% hozama van az állampapírnak, akkor tegyük fel, hogy a TCom 20%-kal magasabb hozamot biztosít , mint az állampapír. legyen 6%.

Az azt jelenti , hogy 74/0,06= 1233, ráadásul ezt a hozamot egy hónapon belül megkapjuk, ergo biztos.

Nos, ezért kellene legalább napi 20 (de most már inkább lassan 50 ) forintot emelkednie, ha nem áraz valamit brutálisan félre a piac, vagy én nem veszem észre egy hónapja azt, amin gondolkozok egy hónapja, hogy mit árazhat a piac.