Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Ellenálltam ma és nem ve…

#229696 Roller

Ellenálltam ma és nem vettem bele az olajba.Tegnap azért még adtam-vettem,de összességében néhány pip mínuszban feladtam a küzdelmet.

80 ma már nem lesz max 83 esetleg 82,5 ez viszont azt jelentené,hogy visszatesztel és hétfőtől kezdődhet a csúcstámadás!

Re: nincs cím

#228990 Roller Előzmény: #228975

Nincs most pozim! Eltaláltad kényszeres vagyok! De már találtam rá orvosságot! Nem tudom kibetűzni a nevét,de kettessel kezdődik a személyi száma. :)

#228958 Roller Előzmény: #228928

Nem tudom mi van. Ki-be ugrálok! Most talán végre produkál valami értelmezhető alakzatot. Lehet nem térdelek ma az olajon. Pluszban zárok ma is,de egyre szűkül az egyenlegem grafikonja.

Lehet feldobom magam a tőzsdére,aztán nyomhatjátok rám a shortot. :))

figyeljetek, mert a mai …

#228783 Bakiba

figyeljetek, mert a mai lehívások miatt simán leeshet 82 környékére, vagy kitéphetik, bár szerintem az tegnap volt, záratták a shortokat:))

#228692 Roller Előzmény: #228667

grat! nekem egy vételem mínuszban szokás szerint,ha nagyon le menne,akkor szólok a fiúknak,hogy egy háborút rendelnék Irakban! Elvitelre!

#228630 Roller Előzmény: #228529

Be tettem egy megbízást 60.00 nyitóár és 149,95 nyereséges zárás.Tetszett neki!

#228525 Roller Előzmény: #228502

Plus500-nál lehet,legalább is kiszámolja. 25hordó 4130ft fedezet,nyereség 428ezer.

Nem lenne rossz!

#228522 Amatoregy Előzmény: #228519

Sok. Ha valamerre túl van húzva lejárat előtt akkor napon belül 2-3 usd-t is mozog.

Viszont akkor ott kell lenned. Neked előny, hogy a lejárati struktúra el van tolva pár nappal...

#228519 Roller Előzmény: #228484

február elején 70-ről indult és elment áprilisig 87-ig készletadatok ide vagy oda,ha ilyen hosszútávon nézzük,akkor vissza kéne tesztelni.Ha 6-7dollár után visszatesztel,mint most 87-ről 82,5-ig akkor most elmegy 90fölé és vissza 86-87-re.De az is lehet,hogy nem lesz már nagy kilengése.Majd a hétfőtől indulónak.Abba bele is veszek és irány a 100!

Sajnos a lejárat nem tudom,hogy milyen hatással lesz az árra. Tegnap az is lehet a nagy emelkedésnek az oka,hogy egyszerre sok minden érte.Hírek innen-onnan,meg a shortosok megijedtek,hogy 90-ig szalad és kiszálltak.Bár ez utóbbi nem tudom,hogy tud e ilyen hatással lenni az árra. Én csak spekulálok.

#228502 Amatoregy Előzmény: #228484

És mint látszik itt sem 0,02 % volt az eltérés a várakozásokhoz képest.

Erre mondják itt a nálam okosabbak, hogy részben lutri.

Más:

Pöttintsd már be demoba, hogy ha 60-on vennél olajat akkor 150-nél mennyi lenne.

Nem tudod, mert ekkora intervallumot nem enged.

A minimális mennyiségnél 1 usd mozgás kb 5.000 Ft. Vagyis ha 5 usd-t engedsz neki mozogni az 25.000 Ft illetve 125 usd.

Tehát ebbe a játékba, hogy majd kifogy egyszer és jó ára lesz nem fér bele. Kivéve ha certiben olajindexet veszel tőkeáttét nélkül, 2013-as lejárattal.

Ilyenkor eszembe jut a 80-as évekből a Kontrax (vagy valami hasonló nevű cég) aki milliárdokat ölt bele az irodatechnikába, az elektromos irógépekbe. Csak közben bejött a számítástechnika és a szövegszerkeszto.

Ha 2-3 éven belül lehetne áramot termelni a sivagatban napelemekkel, vagy a hidrogon felhasználás jóval olcsóbb és egyszerűbb lenne, akkor az olaj a kutyának se kellene.

Tehát ne a jelenlegi technikai színvonalon gondolkozz.

10 éve a mobiltelefon még korátnsem volt ennyire elterjedve. 20 éve a mobil telefon nehezebb volt mint egy autó akksi...