Elvileg kirázásra lenne jó, ezt alátámasztja a rv opciós program is (tehát "majdan" felfele fog menni), de nem vettem.
Elvileg kirázásra lenne jó, ezt alátámasztja a rv opciós program is (tehát "majdan" felfele fog menni), de nem vettem.
ők tudják, türelem sztm
Azzal egyetértek hogy van egy nagy eladó és egy nagy vevő,de miért húzzák napokig az üzletet? Volt valakinek ennyi darab? Mikkor kell bejelenteni az 5%?
Lebeszélt ár lehet.
A kivezetési ár csinálás nem túl valószínű, ugyanis lejjebb is nyomhatnák, itt meg vonalzó mellett adják.
Mi lehet az oka a 900-as kiárusításnak? Miért ragaszkodik a 900-hoz
tettem fel TA-t
Aki még nem látta volna az új Ikarus buszokat. A Rába új üdvöskéjét:
blog:
http://omnibusz.blog.hu/2010/04/14/ujra_van_ikarus
képek:
Ha ilyen brutál a forgalma, s közben nem változik nagyon az árfolyam, az a tömés, nem?
Hopp, 900 a záró, ha jól számolom 1 ft hasznom már van részvényenként, úgyhogy vehetnék 5 zsemlét.. nem, a brokidíj miatt nincs ma vacsi..! :-)
De akkor is vágnád, ha esetleg nem jön be.
Mondjuk a 900 Ft körüli pakk átadások miatt elég valószínű volt, hogy visszamegy még napon belül.
Azaz, 875nél megfordult a fejemben, hogy bele kéne csippenteni, majd hirtelen 900ra berakni... a köv gondolatom az volt, áááh felejtsd el, mert beragadsz... oszt most 900, fejem vágom falba :-S
ügyesek voltak a srácok :)
csak egy info
cashline vette, csinált neki árat, és azóta önti...
Én tartom a 100 darabom.. :-)
És asszem beállok 850-re is..
kistoppoltak 90en... tisztességes bukó.
Hetesen elég erős támaszt mutat az a szint és alatt van +1 erős támasz!
Amúgy az 1000-es célárat felül is teljesítette:
http://www.imagebam.com/image/7d954c76398846
log chart, hogy jobban lehessen látni az alakzatot!
Engem még feljebb, de dobtam bukóban, elég a 2.5 éve beragadt eco pozi bőven.
Azért pszichésen hat rám ez a beragadt csomag. Amióta azzal beszívtam, azóta mindent dobok, ha a bekker árhoz képest max. -5%-ba kerül.
Más kérdés, hogy a dobott pozikban vannak olyanok, amiknél jobban jártam volna, ha ráülök a kezemre, de amíg ez a nyomorult eco pakk megvan, addig nem akarok semmivel sem beragadni.