Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: nincs cím

#229043 kissat Előzmény: #228937

Elvileg kirázásra lenne jó, ezt alátámasztja a rv opciós program is (tehát "majdan" felfele fog menni), de nem vettem.

#228937 Tucsok Előzmény: #228903

Azzal egyetértek hogy van egy nagy eladó és egy nagy vevő,de miért húzzák napokig az üzletet? Volt valakinek ennyi darab? Mikkor kell bejelenteni az 5%?

Lebeszélt ár lehet. A …

#228903 kissat

Lebeszélt ár lehet.

A kivezetési ár csinálás nem túl valószínű, ugyanis lejjebb is nyomhatnák, itt meg vonalzó mellett adják.

Ha ilyen brutál a forgal…

#228131 KawaBazsy

Ha ilyen brutál a forgalma, s közben nem változik nagyon az árfolyam, az a tömés, nem?

Hopp, 900 a záró, ha jól számolom 1 ft hasznom már van részvényenként, úgyhogy vehetnék 5 zsemlét.. nem, a brokidíj miatt nincs ma vacsi..! :-)

#228108 zeeh_ Előzmény: #228085

De akkor is vágnád, ha esetleg nem jön be.

Mondjuk a 900 Ft körüli pakk átadások miatt elég valószínű volt, hogy visszamegy még napon belül.

#228085 Koffein Előzmény: #228074

Azaz, 875nél megfordult a fejemben, hogy bele kéne csippenteni, majd hirtelen 900ra berakni... a köv gondolatom az volt, áááh felejtsd el, mert beragadsz... oszt most 900, fejem vágom falba :-S

csak egy info cashline …

#227875 Ricsi

csak egy info

cashline vette, csinált neki árat, és azóta önti...

Re: Hírre fel?

#227762 zeeh_ Előzmény: #227739

Engem még feljebb, de dobtam bukóban, elég a 2.5 éve beragadt eco pozi bőven.

Azért pszichésen hat rám ez a beragadt csomag. Amióta azzal beszívtam, azóta mindent dobok, ha a bekker árhoz képest max. -5%-ba kerül.

Más kérdés, hogy a dobott pozikban vannak olyanok, amiknél jobban jártam volna, ha ráülök a kezemre, de amíg ez a nyomorult eco pakk megvan, addig nem akarok semmivel sem beragadni.