Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#226787 rbbj11 Előzmény: #226778

én most nagyon rövidre trédelem, nem izgat, hogy hol lesz hét végén, vagy hetek múlva. Alapvetően ilyen usd mellett ez már azt is beárazta fundásan, hogy vége a válságnak, és kb. 13 ezres dj-hez passzolna sztem...szóval ilyen alapon nem érdemes felfelé várni. Olyan alapon sem, h. a kitermelési ktg. 10 usd. Egyetlen ok lehet emelkedésre: lufifújás. Csak ezért valóban a 90-es ár, de afletti is benne van. De nem gondolnám, h. ma, se nem, h. holnap.

#226778 Totti Előzmény: #226752

Igen de nem lehet, hogy csak beültetnek a shortba és ha USA kinyit irány fel? Ugye mivel a Dow tizenvalahány hónapos csúcson zárt, ebből az következne, hogy vége(???) a válságnak, amit valószinű(?) a jó gyorsjelentések is alátámasztanak. Akkor pedig a olajnak is illene bőszen felfelé indulnia... A csatorna teteje 90 USD körül van, arra nagyobb a tér. Bár lehet igazad van és megéri megjátszani egy shortot 82,50 körülig... Én még gondolkozom rajta...

#226752 rbbj11 Előzmény: #226600

hát ja...............................kellett nekem kiütnöm magam tegnap a poziból, de most már ez van, visszaszálltam itt, mert valóban 82,5 a cél nálam is

#226610 Roller Előzmény: #226600

Üdv Itt! Még jó,hogy csak ennyi minden zavar! :))) Arra már rájöttünk,hogy az olaj egy külön állatfaj. Amúgy most éppen felfelé indult.

Üdv Nektek! Új vagyok m…

#226600 Totti

Üdv Nektek!

Új vagyok még itt, de azért remélem nem baj, ha belekotyogok. Nálam naposon nézve február eleje óta egy emelkedő csatornában mozog, aminek az alja most kb. 82,60 körül van. Én arra gondolok, hogy mivel a DJIA is új csúcsra ment tegnap, felfelé kellene indulnia, meg a S&P500 is az 1200 határán táncol. Csak az zavar, hogy az olajnál már 4 piros gyertya is van, míg az indexek lassan kúsznak fel. meg az zavaró, hogy (óráson) folymatosan csinálja lower low-kat...

Na mi lesz veled olaj? K…

#226570 Roller

Na mi lesz veled olaj? Köszönt a 83-nak! Ma is lesz vagy 2dolláros mozgása,gondolom.Csak kérdés,hogy merre.Továbbra sem látok benne erőt.Mindenki a lejáratra vár?

#226520 Roller Előzmény: #226514

Ezt olvastam én is és van több hasonló cikk is.Ezért is veszem amíg 90-ig fel nem megy. Bár 150dolláros olajat is rebesgetnek meg 2eurós benzint.

#226413 Amatoregy Előzmény: #226410

nézd vissza. Általában négyszer fut neki mindennek. Másik. Lejárat előtt mindig a másik irányba húz

Hogy most ezeket tartja-e az máskérdés....

#226410 Roller Előzmény: #226398

Én is ezen gondolkodom,de oldalazik 84 és 86 között. Már egy shortom is volt,de megint csak néhány pipre. Megint lefelé halad,de nincs benne lendület. Ha nem lenne a közelgő lejárat,akkor egyértelmű fel. Viszont,ha rést akar betölteni,akkor 83-ig lemegy. A héten lesz valami usa munkaerő piaci adat az múltkor is megrángatta. Szerintem vár valamire.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak fogalmam sincs.A múltkori hármas szabály még friss,hogy megbízható legyen. Ma már járt lenn 84-nél. Most is oda tart,de én nem látok benne elszántságot.

#226404 Amatoregy Előzmény: #226402

cukrot sajnálom, de nem volt időm se pénteken, se ma...

Eztet meg nem tudom. Ha alcoa jó lesz, akkor sok olaj kell az aluminiumhoz,

ha meg rossz, akkor kevés.. :)

#226402 rbbj11 Előzmény: #226398

remélem nem, ha már kiszálltam!!!!!!!!!!! Hajamat tépem már emiatt a dög miatt!

#226362 Roller Előzmény: #226342

Én is zártam,amit ma nyitottam 5pip nyerőben.Alig,hogy nyitottam 85,17-nél leszáguldott 84,10-re és most visszavánszorgott értem,de még mindig nam látom benne az elszántságot,hogy valahova tartana egyáltalán. Ráadásul a héten lejár,így a maradékot is bezárom,amint pluszban lesz.

#226258 Roller Előzmény: #226209

Hol van az a máshol? Szívesen váltanék a rollover miatt.

Érdekes ez az olaj most is 84-nél fordult,mint pénteken.Erre azt mondanám,hogy innen már csak fel,de ez még mindig csak oldalazásnak tűnik.