Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#224334 filter Előzmény: #224289

Én se a mélybe gondolom...vágás előtt meg még egy kicsi felmenet belefér majd.

#224246 KawaBazsy Előzmény: #224238

Én 785-től állok lefelé, de lehet, h feljebb jövök, mert ezek nem adnak papírt.. :-)

Szerk: beálltam 791-re..

#224245 bargain_hunter Előzmény: #224238

Valószínűleg fékezni akarják a délutáni idegbeteg rángásokat.

Mert lehet, hogy lesznek reszketős öntögetések, így vasárnap előtt.

Számítani lehet és kell is rá.

#224240 Scipio Előzmény: #224213

Folyamatosan tanulok a mestertől:)) Még vannak hibáim mert a 819-es pakkom 90%-át dobtam 817-18-on, de visszavettem 807-en, szóval fejlődök :)

#224232 bargain_hunter Előzmény: #224219

Nekem volt tavaly is mint minden évben.

Akkor nyolc kereskedési nap alatt visszament a vágás előtti, sőt annál magasabb szintre az árfolyam.

Bezsebeltem az osztalékot és még annyit vagy tán kicsivel többet az árfolyam emelkedésből.

Utána adtam el.

Én bízom benne, illetve a hagyomány miatt az osztalék felvétele miatt tartom továbbra is.

Kis választási bizonytalanság látszik szerintem, konszolidálódunk a magas RSI miatt szükség is van rá a további emelkedés előtt.

Részemről türelem.

Választási kockázatot bevállalom.

#224219 Koffein Előzmény: #224192

az elemzők nem nagyon említik a srv vásárlást, lehet ezt direkt nem reklámozzák... tavaly is visszamászott egy hó alatt arra a szintre ahol a szelvény vágás történt, ha nem lesz nagyobb pánik a piacokon, szvsz most is visszakúszik arra a szintre... így én sem értem ezt a számolási technikát, vagy nagyon tudnak valamit, vagy félre számolnak...

#224213 matgab Előzmény: #224204

neked nincs kedved eladni? Érdemes kipróbálni a csúcsponton veszek mély ponton eladok taktikát. Az egész hétvégét, amikor nem kereskedsz katartikussá teszi! Ráadásul nem is idegeskedsz azon, hogy mik történnek a villágban a hétvégén!:) kivéve ha hétfőn látod, hogy minden amit eladtál végleg elszállt!

Hidd el tapasztalatból beszélek! :))

#224204 Scipio Előzmény: #224192

Számomra is megnyugtató, hogy előzőleg 860 körülről, most meg 819-ről is van pakkom, nagyon tudom ezt a csúcson vételi technikát...

#224192 matgab Előzmény: #224070

tök olyan érzésem van, hogy el kéne adjam...Ha most eladnám, akkor tuti kitörne holnap 3-5-15%-kal.

Ha nem adom el, akkor általában kiderül, hogy helyes volt a megérzésem...

Node a 9% hozam, az 9% hozam, nem? Mitszámol ennyire félre a piac?? Jövőre 40-45 HUF lesz az osztalék?

na ezek is kimaradtak a …

#224055 Koffein

na ezek is kimaradtak a buliból? :)

A Magyar Telekom esetében szerinte a pletykára venni, hírre eladni igazság érvényesült, nemhiába a közgyűlés előtti napon volt a legszebb az árfolyam. A Telekom esetében a fő probléma, hogy nem tudjuk, meddig képes ezt az osztalékszintet tartani a nagy verseny és csökkenő marzsok szorításában. Ha ezt egy tízéves képletbe rakjuk, akkor lehet, hogy 500 forintos ár jönne ki. Így Nyári profitrealizálást javasol, ezt követően pedig nem nagyon erőltetné a kereskedést: osztalék után lehet, hogy nem fog senkinek sem kelleni a Telekom. A papír vonzerejét csökkenti, hogy a választás után az MNB jó eséllyel mindaddig nem nyúl majd a kamatokhoz, amíg nem sikerül a kormánnyal közös gazdaságpolitikát kialakítani. Az ennek kapcsán esetleg megjelenő ellentétek a kormány és az MNB között viszont hosszabb távra is megakaszthatják a csökkentési periódust.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=441624&place=

#223996 matgab Előzmény: #223972

Egon...Szóra sem érdemes. Mire ő meglátja a folyamatokat, addigra a piac már rég megváltozott. Persze utólag jól elmagyarázza, hogy mi volt, de a következtései sztem messze nem érik el az 50%-os sem.

#223972 KawaBazsy Előzmény: #223962

Tavaly 480-nál (a legalján, amikor annyira vettem volna) azt mondta, h 410 lesz. Ehhez képest osztlék előtt fel 600, osztalék után annyival le, majd 3 (!!) hét múlva újra 600..