Gramophonedzie - Why Don' t You
akko egy kicsit pörgessük fel lehetne akár jó kedvem is :)
Sean Kingston Fire Burning
Timbaland - Morning After Dark ft. Nelly Furtado
Ma József Attila szüli napja és a költészet napja is van....
.
"Ez a vers pedig…a legsúlyosabbak egyike. Nagyon kemény. Szegény Kurt Cobain biztos imádta volna. Zene és vers együtt: ez, kérem tisztelettel minden idők egyik, ha nem a legjobb József Attila feldolgozása."
.
József Attila Tudod, hogy nincs bocsanat
Christina Aguilera - Oh Mother
Step up final showcase
Úgy látszik az egyik kedvencemet más is felfedezte :)
.
K'NAAN-OFFICIAL FIFA 2010 WORLD CUP ANTHEM
Step up Music Video
olyan már volt, hogy készítettem valamit és évek múlva kiderült, hogy van akinek tetszik...
olyan is volt, amit tovább fejlesztettek (utólag még meg is kérdeztek róla :D) - nem volt gazdasági téma...
olyan is volt, hogy tetszett amit készítettem és nem tartottam meg...
olyan is volt, hogy ötletek, amik vagy jók vagy nem, de nem írtam le őket, csak gondoltam, hogy le kellene (lutaság?)
és most jut eszembe, de életemben 1x-2x volt olyan, hogy amit elkészítettem, arra rögtön úgy nézte, hogy ez így jó.
/nem kell itt nagy dolgokra gondolni - egy kép, egy vers, egy szoftver ilyesmik.../
és persze álltalánosságban a legtöbbször nem tetszik, amit elkészítek, vagy mert tényleg abszolúte értéktelen és időpocsékolás, vagy csak minőségi gondok vannak...
ritka az a helyzet, amikor az ember bele tud feledkezni abba amivel foglalkozik,
ritka amikor gazdaságilag megéri csupán szépség kérdés miatt átrendezni valamit, ami funkcionálisan meg marad...
az alkotásban is benne van, mint az evolúcióban, hogy működő ötleteket érdemes finanszírozni, ez kicsiben még sokkal jobban előjön éppen a korlátok miatt,
ez így végül is jól kell legyen
- szabadalmaztatni valamit meg tényleg drága - a rendszer valszeg máshogy van kitalálva, minthogy minden egyszerű meg könnyű legyen -
probéma, hogy idén mintha kicsit később érkezne a tavasz, valahogy nem olyan illatos még a levegő, mint szokott lenni...
Volt már olyan veled, hogy nem tetszett amit elkészítettél?
Az alkotás gyakran kényszer, ami belőled tör elő és amikor semmi másra nem tudsz koncentrálni csak a feladatodra ...
Bennem valahol egy csapongó művész lelke tevékenykedik ami időnként a felszínre kerül.
Ez számomra ösztönző, ami miatt nehezen tudok a szakmámban érvényesülni. Hiszen mindenáron késztetést érzek az újításra de egy korábbi munkaadóm sem rokonszenvezett a gondolataimmal. Ezért lehetőséget sem kaptam, amit igazán nem is bánok. Most Sobiepan vagyok, magamura ...
:)
Saját erőből, meg szerény anyagi háttérrel szinte lehetetlen a szabadalmaztatás (pláne, ha a felét a "jóakarók" és "bírálók" már lenyúlták) ...
:(