Eldőlt ez,mint a részeg biciklis! Én is eldőlök,ha lemegy 80alá. Nyitogatom a pozikat kb fél dolláronként,ha felmegy szépen összeszedegetem őket. És remélem felmegy!
Eldőlt ez,mint a részeg biciklis! Én is eldőlök,ha lemegy 80alá. Nyitogatom a pozikat kb fél dolláronként,ha felmegy szépen összeszedegetem őket. És remélem felmegy!
lassan kúszunk fel. bár még nem dőlt el semmi.
a piros gyertyáknál nagyobb a forgalom
Én már megint zártam a pozim.Próbálok minél lejjebb venni.
Azé nem volt olyan rossz a tippem. Többször belevettem és most is van egy pozim sajnos 86-nál.
Azé azt nem gondoltam,hogy ennyit emelkedik. Továbbra is vételre minősítem az olajat egészen 90-ig.
Pszt. ;-)
remélem az olajlongom stopját nem szedik ki 79-en.
vagy hülyére keressük magunkat vagy nem. Én mindenesetre annak érzem már magam...
én nem, érthetetlenek, nem látom, mikor melyik irányba kéne épni. folyamatosan shortolom, néha bővítem a shortot
Csak nézem mobilon az egy dolláros mozgásokat. Valaki kereskedi is?
Újabb 13pip nyerőben. Ez mind szép,de ezzel nem sokra megyek. Mintha lassan is,de felfelé araszolna.
ezért mondtam, h. nem javaslom senkinek :)
Én is el szoktam dobni, de ez most így alakult
Te egy bátor ember vagy! Én már többször megszívtam ezért már,ha nehezen is de egy bizonyos veszteségnél inkább eldobom. És megpróbálom visszafelé visszaszedni a nyereményt.Ezzel is megspórolva a rollovert.
Megyeget ez lefelé. Néhány pipre belevettem. De még várok a nagy lehetőségre.
én tartom a shortokat azóta is, de ezt nem javaslom senki másnak...
Felzárkózik 85-höz. Hogy onnan mi lesz,azt már nem tudom.Egy kicsit elbizonytalanodtam. Még a végén meg lesz az emlegetett 82.Na de akkor mindenem pénzé teszem és beleveszek.