Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#223201 Sly-- Előzmény: #223197

:-))

Én meg már azt hittem, hogy sehol egy vadász, aki durrantson, hogy végre itt a tavasz. :-)))

#223050 Sly-- Előzmény: #223009

Valamivel felébreszthetnénk JP-t, ha már Dzsenifer kevés volt az izgatáshoz.

Kellene a tegnapi támogatás. :-))

#222929 bajkusz Előzmény: #222898

Tomi bácsi! Mint Phylaxia "rajongó" örülök, hogy áthelyezte ide a törzshelyét. Bevallom a PF-t szoktam néha olvasni, de leginkább Johny, Sly és Ön miatt. Végülis ez az Ön topikja :-) vagy mifene.

Én kérek elnézést.... :-)

#222898 Keg Jenő Előzmény: #222781

Köszi Sly, nem kérek nicket. Majd itt a J.P. vérnyomását rendbe teszem előbb. Azért köszi, jó fej csaj vagy! :-)

#222807 JP Előzmény: #222754

Politikai menedékjog kérése!

Ez lett volna az a nagy bejelentés? :-)

Olyan kicsi a vérnyomásom, hogy ma is elaludtam ettől a papírtól. Pedig egy kis időre akár jól meg is önthettek volna.... de aztán visszavontam. Inkább mentem aludni egy jót. Valaki fel tudna izgatni azért valamivel? Rám férne!! :-)

u.: amíg a subámban enjoy the silence-ozok a havasban, addig igencsak ritkán leszek.

#222781 Sly-- Előzmény: #222754

Basszus Buxi, megint kinek szóltál be? :-)

Sajnos most nincs tartalék nickem, holnap megnézem, mit tehetek az ügy érdekében.

#222754 Keg Jenő Előzmény: #222623

Közlemény.

Politikai okok miatt elhagyom a portfolió.hu-t. Jelszavaimat blockoltam.(szörnyű dolgok derültek ki) Itt osztom az holnaptól észt. Kérem, aki tudja adja tovább Sly-éknak az "erősödő phy topikban." Köszi Tomi bácsikátok.

a papír ki fog lőni épp …

#222614 Tumor

a papír ki fog lőni épp olyan váratlanul és hevesen mint egy gejzír

Kiváncsé lennék, hogy mi…

#222603 Kutató

Kiváncsé lennék, hogy mi az a jelentős bejelentés amit Keg jenő emlitett!

#222464 bajkusz Előzmény: #222458

Ott már meg sem állunk remélem :-)

Én egyelőre megelégednék mára 81 Ft-os záróval is :-)))))))))

De azt hiszem 74-gyel is boldogok lehetnénk, csak menjen már kicsit végre felfelé forgalommal.